چگونه کارایی خود را بالا ببریم ؟ 10 عادت مخرب

چگونه کارایی خود را بالا ببریم ؟ 10 عادت مخرب

شما همان مقدار زمانی را در یک روز دارید که آقای ریچارد برنسون با آن همه مشغله کاری دارد. اما چرا او کارایی لازم را دارد ولی شما به همه کارهایی که باید انجام دهید نمی رسید؟ چگونه کارایی خود را بالا ببریم و موفقیت کسب کنیم؟

فارغ از داشتن منشی خصوصی، مدیر برنامه، تیم متخصص و غیره، ممکن است که عادات شما باعث عقب نگه داشتن شما از موفقیت تجاریتان باشد. خوشبختانه عادات قابل تغییر هستند.

چگونه کارایی خود را بالا ببریم ؟ به این 10 عادت توجه کنید.

مرتبط: کسب درآمد از اینترنت در منزل – درآمد اینترنتی بدون سرمایه

1.چک کردن مدام ایمیل ها

بگذارید که با این مسئله روبرو شویم: ما همه برای تلف کردن وقت و تمرکز ذهنی خود برای چک کردن مدام ایمیل هایمان مقصر هستیم. تاثیر این عادت بسیار جدی تر از آن چیزی است که فکر میکنید. بر اساس تحقیقات، چک کردن مدام ایمیل ها ارتباط مستقیم با کارکرد پائین حافظه، دلواپسی، افسردگی و کارایی پایین دارد.

بهترین راه برای مقابله با این عادت بد، تخصیص زمانهایی مشخص برای چک کردن ایمیل ها میباشد. حتی اگر لازم است میتوانید توسط پاسخگوی خودکار به فرستنده ایمیل این مطلب را بگوئید که به طور مثال: “من در ساعات 10 صبح و 12 ظهر و 4 بعد از ظهر ایمیل های خود را چک میکنم و در نزدیکترین زمان ممکن جواب شما را خواهم داد.”

 

2.برنامه برای ملاقاتهای حضوری هفتگی

بیشتر ما در این شک هستیم که آیا ملاقاتهای رو_در_روی ما باعث اطلاف وقت ما میشوند ولی با این حال برای این ملاقاتها برنامه ریزی میکنیم. یکی از چیزهایی که ما را از برنامه هایمان عقب می اندازد و باعث پایین آوردن کارایی میشود ملاقاتهای ر_در_رو میباشد. به جای ملاقاتهای رو_در_رو از سیستم مدیریت پروژه و یا ابزارهای گفتگو و یا ویدئو کنفرانس استفاده کنید.

 

3.ساعات طولانی کار کردن

تحقیقات نشان داده است کسانیکه بیشتر از روزی 8 ساعت کار میکنند کارایی کمتری نسبت به کسانیکه حدود 8 ساعت کار میکنند دارند. ممکن است فکر کنید ساعات بیشتر یعنی نتیجه بهتر ولی در عمل پس از هشت ساعت کار شما چیز بیشتری را نمیتوانید به درستی انجام دهید.
در عوض، در طول هشت ساعت کار، تمرکز کامل خود را بر روی مسئولیت و نکات مهم کاری خود بگذارید. نتیجه ای که خواهید گرفت خود گویای همه چیز میباشد.

 

4.به تاخیر انداختن کارهای سخت و مهم

وقتی در ابتدای روز به لیست کارهایتان نگاه میندازید ابتدا کدام کارها را انجام میدهید؟ اگر از کارهای آسان شروع میکنید بدانید که باید این عادت را کنار بگذارید. زیرا بعد از انجام دادن چند پروژه آسان نیروی ذهنی و جسمی شما برای کار و یا پروژه سخت تر آماده نمی باشد. بنابراین شما کارایی پایین تر و اشتیاق کمتری برای پروژه های سخت تر آن روز خواهید داشت.

 

5.خوردن قهوه بعنوان صبحانه

بیشتر ما هنگامیکه از خواب بیدار میشویم از کافئین استفاده میکنیم و این میتواند مفید باشد. اما آیا فقط همین صبحانه شماست؟ اگر شما از دسته افرادی هستید که صبحانه نمیخورید، بدانید که منبع انرژی اصلی روزانه خود را که باعث کارایی بالای شما میشود را از دست داده اید. پس از خوابیدن بدن شما آب خود را از دست میدهد و گرسنه میباشد. اگر شما فقط قهوه برای صبحانه مینوشید تغذیه مناسب و لازم را به بدن خود نمی رسانید و در نتیجه آن کارایی شما در طول روز پائین نگه داشته میشود.

 

6.نداشتن خواب کافی

آیا شما به اندازه کافی میخوابید؟ بیشتر صاحبان کسب و کار در امریکا به اندازه کافی نمیخوابند. برخی از تحقیقات 6 الی 8 ساعت خوابیدن را برای بدن انسان خواب کافی میدانند. بهترین زمان خواب نیز بین ساعات 10 شب تا 6 صبح میباشد.
تحقیقات نشان میدهد که تاثیر چند روز خوابیدن کمتر از 5 ساعت پشت هم همانند تاثیر 0.10 درجه الکل در خون میباشد. بعلاوه شما آمادگی زیادی برای اشتباه کردن پیدا میکنید. خواب کم باعث اختلالات در تمرکز میشود و کارایی را به شدت پائین می آورد.

 

7.خوردن ناهار روی میز کار

شاید شما فکر کنید وقت ناهار هم میتوانید در کنار دوستان خود یعنی کیبورد و مانیتور باشید. اما این کار نه تنها کارایی شما را بالا نمیبرد بلکه باعث دردسرهایی از قبیل ریختن نوشیدنی و غذا بر روی کیبورد و میز شما میشود. پس شما مجبورید که وقت با ارزش بعد از ناهار خود را صرف تمیز کردن کیبورد خود کنید. همچنین این عادت ممکن است که باعث شود شما بیش از حد معمول غذا بخورید که این نیز باعث پائین آمدن کارایی شما در بعد از ظهر میشود.

 

8.نداشتن استراحت های کوتاه بین کار

شاید شما فکر کنید هنگامیکه یکسره و بی وقفه کار میکنید کارایی بالاتری دارید، اما تحقیقات نشان داده است که افراد برای حفظ بالاترین سطح کارایی خود نیاز به وقفه های کوتاه در طول زمان کار دارند. یک وقفه کوتاه به ذهن شما این اجازه را میدهد که بتواند دوباره بر روی مسائل مهم متمرکز شود همچنین کمک میکند که از اشتباهات هنگام کار جلوگیری شود.

 

9.به همه کارها اهمیت یکسان دادن

بر طبق قانون 20/80، 20 درصد از کارهای ما 80 درصد از نتایجی که بدست می آوریم را رقم میزنند. بنابراین چرا میبایست به تمام کارها اهمیت یکسانی داده شود؟ با تمرکز بر آن 20 درصد کارهای اساسی _که اصولا کارهای تصادفی نمیباشند_ شما به صورت فزاینده ای کارایی خود را افزایش میدهید. هیچ چیز بد تر از آن نیست که در پایان روز شما متوجه شوید که کارهای مهم امروز هنوز ناتمام مانده اند.

 

10. انجام چند کار هم زمان

شاید شما تصور کنید زمانیکه دو یا چند کار را همزمان انجام میدهید کاراتر هستید، اما در واقع این تصوری ناصحیح میباشد. ممکن است که ذهن شما توانایی بالایی برای جهش از یک کار به یک کار دیگر را داشته باشد اما این کار باعث پائین آمدن بهره وری، کارایی، خلاقیت و تمرکز شما میشود. با تمرکز بر روی تنها یک کار شما میتوانید نتایج بهتری کسب کنید.

داشتن عادات بد معمول میباشد، اما این عادات میتوانند کنار گذاشته شوند. با تمرکز بر انجام این 10 روش شما میتوانید کارایی و بهره وری خود را بهبود بخشید و نتیجه آن را در طی زمان کوتاه به وضوح مشاهده نمائید.

چنانچه عادات بد دیگری به ذهن شما میرسد آن ها را در پایین این صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.


چگونه کارایی خود را بالا ببریم ؟ 10 عادت مخرب


تجارت آفرین فارکس

دیدگاهتان را بنویسید