فارکستحلیل تکنیکالفیلم آموزش فارکس

معامله با پرایس اکشن | خرید و فروش بر مبنای پرایس اکشن

زمانیکه در مورد تحلیل تکنیکال بازار صحبت میشه معامله گران دو گزینه در پیش روی خود دارند، گزینه اندیکاتورها و گزینه پرایس اکشن. تحلیل تکنیکال بازارها از جمله بازار سهام، فارکس و همچنین کریپتوکارنسی ها، اغلب با یکی از این دو روش و گاهی ترکیب پرایس اکشن و اندیکاتورها انجام میشود. آشنایی با Price Action به شما کمک می کند که بتوانید الگوها و روندها را تشخصی دهید و از آنها سود کسب کنید.

بهترین روش برای کسب درآمد از بازارهای مالی قرار دادن خود در مسیر روند قیمت ها است. شاید این موضوع کمی بدیهی بنظر برسد ولی چگونه می توان یک روند را تشخیص داد و خود را در مسیر آن قرار داد؟ بهترین روش برای شناسایی روندها استفاده از پرایس اکشن است. شما همچنین می توانید از اندیکاتورها نیز برای شناسایی روند استفاده کنید ولی مشکلی که در اندیکاتورها وجود دارد این حقیقت است که اندیکاتورها به پرایس اکشن عکس العمل نشان می دهند و گاهی عکس العمل آنها در زمان مناسبی صورت نمی گیرد.

همچنین گاهی ممکن است که اندیکاتورهای بسیار مهمی مانند اندیکاتور RSI و یا اندیکاتور MACD و غیره برای مدتی طولانی در بازه های خرید یا فروش افراطی قرار بگیرند و شما معاملات را یکی پس از دیگری از دست بدهید.

مرتبط : بهترین اندیکاتور برای سیگنال خرید و فروش – بهترین اندیکاتورها کدام هستند ؟

معامله با پرایس اکشن و شناسایی رفتار قیمت ها روش بسیار خوبی برای ترید کردن است و با آن می توانید بهتر از موقعیت های موجود در بازار استفاده کنید و سود بیشتری کسب کنید. در این فیلم آموزشی به 15 روش برای شناسایی روند و معامله با پرایس اکشن اشاره کرده ایم و آنها را آموزش داده یم. با استفاده از این روش ها می توانید به موقع وارد بازار شوید و به موقع نیز از آن خارج شوید و سود کسب کنید.

آموزش تصویری معامله با پرایس اکشن

برای تماشای ویدئوهای آموزشی تجارت آفرین به کانال آپارات یا یوتیوب ما مراجعه نمایید.

در اینجا متن موجود در این فیلم آموزشی را می توانید دریافت کنید :

توی این ویدئوی آموزشی می خواهیم با معامله با پرایس اکشن آشنا بشیم.

یک معامله موفق زمانی اتفاق میفته که معامله گر بتونه خودش رو در زمان درستی در سمت درست معامله قرار بده، یا به قول تکنیکال ها خودش رو در مسیر روند قرار بده. شاید این موضوع خیلی بدیهی بنظر برسه ، ولی چطور میشه در زمان مناسب خودمون رو در مسیر درست روند قرار بدیم ؟

برای این موضوع 2 انتخاب داریم یکی استفاده از اندیکاتورهاست و دیگری معامله با پرایس اکشن است.

خیلی از افراد مبتدی خودشون رو غرق در اندیکاتورها می کنند و فراموش می کنند که مبنای همه اندیکاتورها پرایس اکشن است.  مشکلی که در اندیکاتورها وجود داره این حقیقته که در هنگام بازارهای قدرتمند سیگنال های نامشخصی میدند برای مثال ممکنه که ببینید اندیکاتور MACD  برای مدتی طولانی در نقطه خرید افراطی یا فروش افراطی قرار می گیره. و شما تریدها رو یکی پس از دیگری از دست می دید.

اما اگر بتونید که قیمت ها رو آنالیز کنید گاهی می تونید وقتتون رو بهتر صرف کنید و معاملات موفقتری انجام بدید. شاید بشه گفت که پرایس اکشن مهمتر از هر اطلاعات دیگه ای هست که توی بازار وجود داره . اینجا می خواهیم که 15 نشانه از روند ها رو بر مبنای پرایس اکشن به شما معرفی کنم .

عکس پرایس اکشن

نشانه شماره 1 : بازار حد بالا و پایین خودش رو میشکونه.

همونطور که میدونید یک روند صعودی یعنی اینکه قیمت ها بالاهای بالاتر و پایین های بالاتر میزنند و وقتی که قیمت ها پایین های پایین تر و بالاهای پایین تری رو بزنند یک روند نزولی شکل میگیره. این اولین شرط برای یک رونده .

نشنانه شماره 2 : فاصله بین نوسان یا Swing بالا و نوسان پایین

اینکه چقدر نوسانات بالا با هم فاصله دارند نشانده قدرت یک رونده. اگر فاصله swing های اخیر از هم زیاد باشند یعنی اینکه قدرت روند زیاده و احتمالا روند ادامه پیدا خواهد کردو این موضوع هم در بازارهای صعودی و هم در بازارهای نزولی معتبره.

اما اگر فاصله این سویینگ ها از هم کم باشه یعنی روند داره قدرت خودش رو از دست میده. و احتمالا تغییر روند خواهیم داشت.

نشانه 3 : اغلب شمع ها در مسیر روند، شمع های روندی هستند

یک شمع یا میله روند : شمعی است که بدنه اون از 50% کل دامنه شمع بیشتر باشه. اگر یه شمع یا میله بالای قیمت باز، بسته بشه میگیم که اون شمع صعودی بوده و برعکس اگر یه شمع پایین تر از قیمت باز، بسته بشه میگیم که اون شمع نزولی بوده.

حتما برای آشنایی بیشتر در مورد خواندن شمع ها،  پست تجارت آفرین به نام  تحلیل جامع نمودار شمعی در تحلیل تکنیکال را مطالعه کنید.

مرتبط : آموزش فارکس – تحلیل جامع نمودار شمعی در تحلیل تکنیکال

اگر تعداد زیادی شمع های روندی صعودی میبینید یعنی اینکه در یک روند قدرتمند صعودی هستیم و برعکس زمانیکه تعداد زیادی شمع های روندی نزولی میبینید یعنی اینکه در یک روند قدرتمند نزولی قرار داریم.

نشانه 4 : وقتیکه شمع های پشت سر هم ، با یکدیگر همپوشانی کمی داشته باشند.

یه این نمونه نگاه کنید . اینجا می بینیم که شمع ها پشت هم بدون داشتن همپوشانی با همدیگه به سمت بالا حرکت کردند که این نشونه ای از یک روند صعودی قدرتمنده. این موضوع برای روند های نزولی هم معتبره.

نشانه 5 : شمع های بدون فتیله یا با فیتیله های بسیار کوتاه در یک سمت.

شمع های بدون فتیله، نشانه های خوبی معامله با پرایس اکشن برای اثبات روند هستند. یک شمع بدون فتیله در بازار صعودی نشون میده که خریداران علاقه زیادی به خرید کردن با نگه داشتن پوزیشن های خودشون دارند و تصور می کنند که خریداران بیشتری وارد بازار خواهند شد.

نشانه 6 : فاصله بین بدنه ها.

گاهی اوقات ممکنه که شما فاصله ای بین بدنه های شمع ها ببینید. یعنی در روندهای صعودی شمع بعدی بالا تر از قیمت بسته شمع قبلی باز شود و همچنین در روندهای نزولی شمع بعدی پایین تر از قیمت بسته شمع قبلی باز شود. این نشانه ای از روند در بازار است.

نشانه 7 : شمع یا میله روندی بعد از یک فاصله.

گاهی اوقات بعد از یک فاصله بین بدنه های دو شمع یک شمع روندی تشکیل میشه که این میتونه نشونه ای قوی برای نشان دادن یک روند باشه.

نشانه 8 : تست نکردن دوباره نقاط شکست.

شاید نقاط شکست سنتی رو بتونید تشخیص بدید، روش خرید و یا فروش در نقاط شکست به ای شکل است که باید منتظر بشید که آیا قیمت از سطح مقاومت قبلی گذر میکنه یا نه. در صورت گذشتن از این سطح یک نقطه شکست بوجود می آید. در حالت معمول قیمت ها تمایل دارند تا به سطح تعادل برگردند و دوباره آن سطح را تست کنند. اما چنانچه قیمت ها این سطح رو تست نکنند و به مسیر خودشون ادامه بدند یعنی روندی در حال شکل گیری است. یعنی خریداران اجازه نمی دند که قیمت ها دوباره سطح بازه قبلی رو تست کنه.

نشنه 9 : نبودن نشانه ای قابل توجه برای شکست روند.

شکست روند زمانی است که خط روند توسط قیمت ها قطع شود. وقتیکه در یک روند نشانه ای از شکست روند وجود ندارد می تواند خود نشانه ای برای ادامه روند باشد.

نشانه 10 : تصحیح در دو سمت بعد از شکست روند.

زمانیکه خط روند شکسته میشه و بعد بازار روند خنثی پیدا می کنه . یعنی اینکه فروشندگان تمایل زیادی به فروش دارند ولی روند بسیار قدرمند بوده و امکان تغییر اون رو پیدا نمی کنند. قیمت در یک سطح مشخصی نوسان میکنه و سپس دوباره روند قبلی ادامه پیدا می کنه.

نشانه 11 : تصحیح های کوچک.

همونطور که در این چارت ملاحظه می کنید در روند صعودی تعداد شمع های صعودی بیشتری نسبت به شمع های نزولی داریم. این یعنی اینکه خریداران قدرت و تاثیر بیشتری در بازار دارند. در زمان هایی که بازار در اختیار خریداران است کندل های قرمز کوتاه تر می شوند چون فروش ها آنقدر قدرت ندارند که بتوانند تغییری چشمگیر در روند بازار ایجاد کنند. بنابراین تصحیح ها بسیار کوچک می شوند

برعکس در زمانیکه بازار در اختیار فروشندگان است تعداد شمع های نزولی نسبت به شمع های صعدوی بیشتر می شوند، و همانند سناریوی قبلی تصحیح ها بسیار کوچک میشوند.

مرتبط : بهترین اندیکاتورهای فارکس برای معاملات روزانه – اندیکاتورهای فارکس

نشانه 12 : بازگشت های بسیار قدرتمند.

برای مثال این بازگشت رو نگاه کنید. بعد از یک کندل بلند صعودی یک بازگشت بسیار قدرتمند در قیمت داریم. اگر به این موضوع به صورت منطقی نگاه کنیم یعنی اینکه خیلی از افرادی که منتظر رسیدن سطح قیمت ها به این نقطه بودند ناگهان شروع به فروش می کنند و قیمت ها را به شدت به پایین می کشانند. این اغلب یک تله است و قیمت ها بعد از یک نوسان کوتاه دوباره به روند خودشون ادامه می دند.

نشانه 13 : بازگشت ها اغلب نشانه های ضعیفی دارند.

در روند ها اغلب بازگشت های بسیار ضعیفی شکل میگیرند، گاهی یک روند قدرتمند بدون هیچگونه تصحیح به مسیر خودش ادامه میده،  تریدرها منتظر یک تصحیح برای وارد شدن با بازار میمونند اما این تصحیح رخ نمیده و نقطه مشخصی برای ورود به بازار بوجود نمیاد. این نوع پرایس اکشن نشون دهنده یک روند خیلی قدرمنده.

نشانه 14 : شمع های شکست، بدنه های بلند و فتیله های کوتاهی دارند.

وقتیکه قیمت ها یک سطح مقاومت یا حمایت رو توی مسیرشون پیدا می کنند اغلب بعد از مدتی میتونند که با یک شمع با بنده بلند از اون بگذرند. این شمع هایی که تغییر روند رو نشون میدند، بدنه های بلند و فتیله های کوتاه یا بدون فتیله هستند. هرچقدر که این بدنه بلندتر باشه احتمال شکست سطح حمایت یا مقاومت بیشتره.

مرتبط : معرفی ۱۰ اندیکاتور فارکس برای جلوگیری از زیان – اندیکاتورهای اساسی فارکس

نشانه 15 : فتیله های بالای شمع های نزولی و پایین شمع های صعودی

در یک روند صعودی ممکنه فتیله های زیادی در پایین شمع های سبز ببینید. این نشونه خوبیه که میگه خریداران در حال کنترل بازار هستند و سعی می کنند که قیمت ها را بالا و بالاتر ببرند. همچنین در نقطه مقابل در روندهای نزولی ممکنه که فتیله های زیادی در بالای شمع های قرمز مشاهده کنید که این بیانگر این موضوعه که بازار در اختیار فروشندگان هست و سعی می کنند که قیمت ها را پایین و پایین تر ببرند.

چارت ها و شمع ها اطلاعات زیادی را میتونند به معامله گران بدند و چارت خوانی می تونه کمک زیادی کنه که معاملات موفق بیشتری داشته باشید. یک شمع میتونه اطلاعات زیادی در مورد شرایط و جو روانی بازار و پیش بینی آینده قیمت  به ما بده. هرچقدر که بتونید بیشتر با معامله با پرایس اکشن آشنا بشید، بهتر میتونید که قیمت ها رو پیش بینی کنید و از بازار سود کسب کنید.


معامله با پرایس اکشن – خرید و فروش بر مبنای پرایس اکشن


مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *