کاربرد سطح مقاومت و حمایت – مدیریت معاملات با سطوح مقاومت و حمایت

کاربرد سطح مقاومت و حمایت – مدیریت معاملات با سطوح حمایت و مقاومت

سطح مقاومت و حمایت دو مفهوم بسیار پرکاربرد در بازارهای مالی است. معامله گران و تریدرها روی این سطوح حساب ویژه ای باز می کنند. معامله گرانی هم که برمبنای پرایس اکشن تصمیم گیری می کنند از این ابزار همیشه استفاده می کنند. در مقاله امروز قصد دارم تا با مثال هایی به شما نشان دهم که قیمت ها چگونه به سطوح مقاومت و حمایت واکنش نشان می دهند.

مرتبط : پرایس اکشن چیست؟ استفاده پرایس اکشن در معاملات فارکس

کاربرد سطح مقاومت و سطح حمایت در تحلیل تکنیکال

مقاومت

به چارت بالا نگاه کنید. قیمت ها در ناحیه سطح قرمزی که ترسیم کرده ایم تجمع کرده اند یا به عبارت دیگر در این بازه زمانی قیمت به سطح قرمز نزدیک شده است ولی هربار در عبور از آن ناموفق بوده است. به این خط قرمز می توان خط مقاومت گفت و پس از چند بار لمس بازار تغییر جهت داده است یا به اصطلاح معامله گران بازار تصحیح شده است بعد از این تصحیح، قیمت ها به یک سطح جدیدی در پایین می رسند. حالا قیمت ها در قلمروی فروشنده ها قرار دارد بنابراین هنوز نمی توانیم سطحی را بعنوان سطح حمایت قیمت اعلام کنیم. فروشندگان منتظر هستند تا به سطحی برسند که بتوانند آن را سطح حمایت بنامند و سپس دوباره وارد بازار شوند.

مرتبط : تئوری فیبوناچی چیست و چگونه می توان در معاملات فارکس از فیبوناچی استفاده کرد

حمایت

قیمت به سمت پایین حرکت می کند و دوره های قرمز را سپری می کند. با این وجود همانگونه که بالا رفتن قیمت همیشگی نیست، پایین آمدن قیمت ها هم همیشگی نیست و به نظر یک سطح حمایت همانند چارت بالا پیدا می شود. در حدود این سطح، قیمت برای مدتی تجمع می کند و یک شمع صعودی واضح تولید می کند. خریداران منتظر هستند تا نشانه ای تغییر روند ببینند تا وارد موقعیت شوند. حالا ببینید که در پایین چه اتفاقی افتاده است.

فیلم های آموزش تصویری ما را در کانال آپارات تجارت آفرین دنبال کنید.

مدیریت معاملات با استفاده از خطوط حمایت و مقاومت

قیمت به سمت بالا تغییر مسیر داده است. قیمت دوباره در یک سطح تمجع کرده است ولی به راه خود ادامه داده است. این یعنی بازار در قلمروی خریداران است. اینجا جایی است که بازی سطوح حمایت و مقاومت شروع شده است. اگر دقت کنید متوجه می شوید که ما خط قرمز بالا یعنی سطح مقاوت را هنوز دست نخورده نگاه داشته ایم. این سطح جایی است که بسیاری از معامله گران برای فروش یا کسب سود از آن استفاده می کنند.

سطح 4

قیمت به سمت بالاتر حرکت کرده است. دقیقا در جایی قرار داریم که خریداران می توانند جشن بگیرند. با این وجود نباید سطح مقاوت بالا را نادیده بگیرند. بگذارید تا پیش برویم.

به چارت پایین به دقت نگاه کنید. آیا می بینید که دوباره قیمت در حدود سطح قرمز بالا تجمع کرده است؟ پس از آن یک شمع قرمز یا نزولی کامل می بینید که بیانگر شروع بازار نزولی یا به عبارتی بازار خرسی است.

مرتبط : 

خط مقاومت

احتمالا حالا با مفهوم سطوح مقاومت و حمایت آشنا شده اید. این سطوح کاربرد زیادی در معاملات سهام و فارکس دارند. سطوح مقاومت و حمایت نه تنها در روند های خنثی بلکه در روندهای صعودی و نزولی نیز کاربرد دارند که تحلیل آن در این مقاله نمی گنجد.

برای مدیریت معاملات خود همیشه سطح مقاومت و حمایت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را مدنظر قرار دهید. این سطح از مهمترین و پرکاربردترین ابزار تحلیل تکنیکال بشمار میروند. 

سئوالات متداول

سطح حمایت چیست ؟

سطح حمایت به سطحی از قیمت اطلاق می شود که دارایی برای مدت زمانی مشخصی از آن پایین تر نمی آید. سطح حمایت یک دارایی توسط خریدارانی ایجاد می شود که هر زمان که دارایی به قیمت پایین تری می رسد، وارد بازار می شوند و از قیمت حمایت میکنند.

سطح مقاومت چیست ؟

سطح مقاومت یک ابزار کلیدی در تحلیل تکنیکال است که نشان می‌دهد زمانی که یک دارایی به سطح قیمتی رسیده است که معامله گران تمایلی به پیشی گرفتن از آن ندارند. سطوح مقاومت اغلب در مقابل سطح حمایت مورد استفاده قرار میگیرد.

چگونه سطح مقاومت حمایت را تشخیص دهیم ؟

یک خط بکشید که دو یا چند قله اخیر قیمت یک دارایی را به هم وصل می کند و خط دیگری که دو یا چند پایین ترین قیمت اخیر را به هم وصل می کند. زاویه خطوط نشان دهنده روند فعلی است: صعودی یا نزولی. خط پایین را سطح حمایت می نامند. خط بالایی نیز سطح مقاومت نامیده می شود.

مرتبط : آموزش کندل استیک – تحلیل جامع نمودار شمعی در تحلیل تکنیکال


کاربرد سطح مقاومت و حمایت – مدیریت معاملات با سطوح حمایت و مقاومت


تجارت آفرین فارکس

1 دیدگاه

  • درباره دو سایت و اعتبار بودن و سرمایه گذاری اش معلومات بدهین برادر عزیز
    شرکت Riotinto و سایت global-capital
    آیا قابل اطمینان برای سرمایه گذاری است یا خیر

دیدگاهتان را بنویسید