بازار فارکس امروز – چهارشنبه 8 آذر

بازار فارکس امروز

آنچه باید در روز چهارشنبه 8 آذر در بازار فارکس بدانید:

بازارهای آسیایی عملکرد متفاوتی را در روز چهارشنبه به نمایش گذاشتند، که عمدتاً نسبت به افزایش اندک وال استریت در شب گذشته بی تفاوت بودند. احساسات سرمایه‌گذاران در آستانه انتشار داده‌های مهم تورم چین محتاطانه باقی ماند و خوش‌بینی فزاینده در مورد چرخش سیاست بالقوه زودتر از حد انتظار توسط فدرال رزرو ایالات متحده (Fed) در سال آینده را خنثی کرد.

در بحبوحه فروش مجدد بازده اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و دلار آمریکا، معاملات آتی سهام ایالات متحده از افزایش جزئی دفاع کردند. این واکنش به دنبال تغییر لحن از سوی کریستوفر والر، رئیس فدرال رزرو ایالتی، که به طور سنتی به عنوان یک تندرو دیده می شود، رخ داد. اظهارات والر احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو را در سال آینده افزایش داد، به ویژه که او در روز سه شنبه اظهار داشت که اگر کاهش تورم ادامه یابد، نرخ سیاست می تواند در ماه های آینده کاهش یابد.

شاخص دلار امریکا DXY

انتظارات کاهشی از فدرال رزرو با اظهارات آستن گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو، که نگرانی خود را در مورد حفظ نرخ بهره در سطوح بالا برای یک دوره طولانی بیان کرد، بیشتر تقویت شد. شاخص دلار آمریکا در معاملات اولیه آسیایی به پایین ترین حد سه ماه اخیر یعنی 102.47 سقوط کرد اما بعدا بهبود یافت و نزدیک به 102.65 معامله شد. همزمان، بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده کاهش گسترده ای را تجربه کرد و بازدهی معیار 10 ساله به سطح 4.25 درصد نزدیک شد. بازده اوراق قرضه دو ساله خزانه داری ایالات متحده، حساس به نرخ بهره، به پایین ترین حد در چهار ماه گذشته زیر 4.70 درصد رسید.

در سبد ارزی G10، دلار نیوزیلند (NZD) به عنوان قوی‌ترین عملکرد روز چهارشنبه ظاهر شد که تحت تاثیر موضع جنگ‌طلبانه بانک مرکزی نیوزلند (RBNZ) قرار گرفت. RBNZ نرخ بهره را در 5.50 درصد نگه داشت و پنجمین جلسه متوالی بدون تغییر را رقم زد. با این حال، بانک مرکزی درها را برای افزایش احتمالی نرخ بهره در آینده بر اساس تحولات تورم باز گذاشت. جفت ارز NZD/USD در ابتدا به بالاترین حد خود در سه ماه اخیر در 0.6209 رسید، در پاسخی فوری به اعلامیه های سیاست RBNZ قبل از اینکه مجدداً در اطراف 0.6190 تثبیت شود.

AUD/USD دلار استرالیا به دلار امریکا

جفت AUD/USD در معاملات اولیه اروپا با فشار فروش مجدد مواجه شد و پس از ناکامی در حفظ صعود خود در نزدیکی 0.6680، قدرت خود را از دست داد. ملایمتر شدن شاخص قیمت مصرف کننده ماهانه استرالیا (CPI) به انتظارات بازار مبنی بر اینکه بانک مرکزی استرالیا (RBA) ممکن است چرخه افزایش نرخ خود را متوقف کند، کمک کرد. داده‌های رسمی اداره آمار استرالیا (ABS) نشان می‌دهد که CPI ماهانه با سرعت سالانه 4.9 درصد در اکتبر افزایش یافت که کندتر از افزایش 5.6 درصدی در سپتامبر و کمتر از پیش‌بینی‌های بازار 5.2 درصدی بود.

دلار به ین ژاپن USD/JPY

ین ژاپن به روند پیروزی خود در برابر دلار آمریکا ادامه داد و USD/JPY را به پایین ترین حد دو ماه اخیر یعنی 146.68 رساند. با این حال، این جفت ارز پس از اظهارنظرهای سیجی آداچی، عضو هیئت مدیره بانک ژاپن (BoJ) به 147.00 بهبود یافت. آداچی گمانه زنی ها در مورد پایان دادن به نرخ های منفی در اوایل سال آینده را رد کرد و اظهار داشت که بانک مرکزی در حال حاضر در موقعیتی نیست که در مورد خروج از سیاست آسان خود بحث کند.

یورو به دلار EUR/USD

یورو/دلار آمریکا از بالاترین سطح سه ماهه خود یعنی 1.1017 به نزدیکی 1.1000 در معاملات اولیه اروپا رسید، زیرا دلار آمریکا نفسی از افت اخیر خود گرفت. ویدیوی از پیش ضبط شده کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) در کنفرانس گروه مشاوره گزارشگری مالی اروپا، فاقد اظهار نظر در مورد چشم انداز نرخ بهره بود. اکنون تمرکز روی گزارش تورم از اسپانیا و آلمان است.

پوند به دلار GBP/USD

GBP/USD رشدی بالاتر از 1.2700 داشت که از بالاترین سطح سه ماهه 1.2733 در جلسه آسیایی معکوس شد. تفاوت سیاست بین بانک مرکزی انگلستان (BoE) و فدرال رزرو به نفع پوند استرلینگ است. اندرو بیلی، فرماندار BoE قرار است در مراسمی به مناسبت پنجاهمین سالگرد کمیته دائمی مشترک ارز خارجی لندن سخنرانی کند.

اونس جهانی طلا - XAU/USD

قیمت طلا پس از رسیدن به بالاترین حد 6 ماهه 2052 دلاری در معاملات اولیه آسیایی وارد فاز تثبیت شد، در حالی که نفت خام WTI به دنبال بهبود قبلی خود بود و درست زیر 77 دلار معامله می شد. انتظارات کاهش بیشتر تولید نفت توسط اوپک و متحدانش (اوپک پلاس) از قیمت نفت خام حمایت می کند و نشست اوپک پلاس برای تصمیم گیری در مورد ادامه کاهش تولید در سال آینده در 30 نوامبر تعیین شده است.

نفت WTI
تجارت آفرین فارکس

دیدگاهتان را بنویسید