آنچه باید در روز چهارشنبه 22 شهریور در بازار فارکس بدانید:
معامله گران محتاط هستند و ترجیح می دهند به دلیل انتشار آتی داده های مهم تورم شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) از ایالات متحده، در حاشیه منتظر بمانند. انتظار می رود این داده ها تأثیر قابل توجهی بر چشم انداز نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا (Fed) داشته باشد و لحن بازارهای منتهی به اعلام سیاست های فدرال رزرو در هفته آینده را تعیین کند.
با افزایش قیمت نفت، سرمایهگذاران احساس ناآرامی میکنند و گمانهزنیهای جدیدی مبنی بر موضع تندروانهتر بانک مرکزی اروپا (ECB) و بانک ژاپن (BoJ) وجود دارد. به گفته منابع رویترز، پیش بینی های سه ماهه بانک مرکزی اروپا نشان می دهد که تورم ممکن است در سال 2024 از 3.0 درصد فراتر رود. علاوه بر این، بحث هایی وجود دارد مبنی بر اینکه BoJ ممکن است سیاست نرخ بهره منفی خود را در ژانویه 2024 پایان دهد.
بازارهای سهام آسیایی به دنبال احساسات منفی مشاهده شده در وال استریت، با زیان مواجه هستند. معاملات آتی S&P 500 ایالات متحده در حال حاضر 0.11 درصد کاهش یافته است که نشان دهنده احساسات ریسک گریز است.
در بازارهای ارز، دلار آمریکا از کاهش قبلی خود بازگشته است و از احساس ریسک و افزایش بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده سود می برد.
جفت USD/JPY بهبود خود را بالای 147.00 تثبیت می کند و پس از خرید اوراق قرضه دولتی ژاپن (JGB) توسط BoJ در معاملات اولیه آسیا، به بالاترین سطح هفتگی 147.45 رسید.
EUR/USD در حال معکوس کردن بازگشت اخیر خود است زیرا سرمایه گذاران درگیر سود گرفتن قبل از داده های CPI ایالات متحده هستند.
GBP/USD با کاهش 0.5 درصدی تولید ناخالص داخلی، بدتر از انقباض 0.2 درصدی پیش بینی شده، GBP/USD به 1.2400 نزدیک می شود.
AUD/USD تحت فشار فروش قابل توجهی در حدود 0.6400 قرار دارد، در حالی که USD/CAD با وجود افزایش مداوم قیمت نفت، به سمت 1.3600 صعود می کند. نفت خام WTI نزدیک به بالاترین رقم ده ماهه خود در 88.74 دلار تثبیت می شود.
قیمت طلا پس از شکستن به زیر محدوده معاملاتی اخیر خود در روز چهارشنبه، حول پایینترین حد سه هفته اخیر یعنی 1907 دلار در نوسان است.
مجموعه کامل آموزش فارکس از صفر تا صد (رایگان)
سری آموزش کامل فارکس از مبتدی تا پیشرفته و مباحث تکمیلی شامل بیش از 120 مبحث و ساعت ها ویدیوی آموزشی
مجموعه آموزش کامل فارکس