بررسی بازار فارکس امروز – سه شنبه 21 آذر
آنچه باید در روز سه شنبه 21 آذر در بازار فارکس بدانید:
در اوایل روز سهشنبه، دلار آمریکا با کمبود تقاضا دست و پنجه نرم میکند، زیرا بازارها مشتاقانه منتظر دادههای شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) در ماه نوامبر هستند. شاخص دلار آمریکا پس از ثبت رشدهای اندک در روز دوشنبه، در محدوده منفی باقی می ماند و زیر 104.00 باقی می ماند. تقویم اقتصادی اروپا قرار است بررسی احساسات تجاری ZEW را برای آلمان و منطقه یورو برجسته کند.
بازدهی از آخرین حراج 10 ساله اوراق خزانه داری ایالات متحده، که اواخر روز دوشنبه برگزار شد، شاهد کاهش قابل توجهی بود و در 4.29 درصد قرار گرفت که کاهش قابل توجهی نسبت به حراج قبلی 4.51 درصد بود. در واکنش به این تحول، بازده اوراق قرضه 10 ساله آمریکا کاهش یافت و روز را در قرمز بسته و باعث شد دلار در برابر همتایان اصلی خود ضعیف شود. از اوایل سهشنبه، بازدهی 10 ساله ایالات متحده تقریباً 1٪ کاهش یافت و تقریباً به 4.2٪ رسید و معاملات آتی شاخص سهام ایالات متحده تغییرات حداقلی را نشان داد. در همین حال، فرماندهی مرکزی ایالات متحده از حادثه ای خبر داد که در آن یک کشتی تجاری در دریای سرخ مورد اصابت موشک زمینی شلیک شده توسط شورشیان حوثی قرار گرفت. این رویداد سرمایه گذاران را بر آن داشت تا موضع محتاطانه ای اتخاذ کنند.
در گزارش آتی داده های تورم ایالات متحده برای ماه نوامبر، پیش بینی می شود که شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) اندکی کاهش یابد و به 3.1 درصد در سال کاهش یابد که از رقم اکتبر 3.2 کمتر است. به طور همزمان، CPI اصلی، بدون در نظر گرفتن تاثیر قیمتهای بیثبات مواد غذایی و انرژی، پیشبینی میشود که در مدت مشابه ۴ درصد افزایش یابد که با افزایش قبلی مطابقت دارد.
مرتبط: تاثیر بالقوه گزارش شاخص CPI امروز بر بازار – یورو به دلار در انتظار گزارش تورم ایالات متحده
در اوایل روز، استرالیا گزارش داد که شاخص اعتماد تجاری بانک ملی استرالیا کاهش یافته است و از -2 درصد در سپتامبر به -9 در نوامبر کاهش یافته است. شاخص شرایط کسب و کار نیز از 13 به 9 کاهش یافت. میشل بولاک، رئیس بانک مرکزی استرالیا (RBA) بر رویکرد محتاطانه به سیاست پولی تاکید کرد و اظهار داشت که سیاست گذاران به دقت داده های دریافتی را رصد خواهند کرد. دلار استرالیا (AUD/USD) در جلسه آسیایی افزایش یافت و 0.6600 تست شد و روزانه 0.5% افزایش یافت.
در بریتانیا، دفتر آمار ملی نشان داد که تغییر اشتغال در ماه اکتبر +50 هزار نفر بود و نرخ بیکاری ILO در 4.2٪ برای سه ماه منتهی به اکتبر ثابت بود. با این حال، تورم دستمزد سالانه، همانطور که با تغییر در میانگین درآمد با احتساب پاداش نشان میدهد، از 8 درصد در مدت مشابه به 7.2 درصد کاهش یافت. GBP/USD ابتدا به سمت 1.2550 کاهش یافت اما توانست بالاتر از این سطح باقی بماند.
EUR/USD اولین روز معاملاتی هفته را تقریباً بدون تغییر به پایان رساند و در اوایل سه شنبه شروع به صعود به سمت 1.0800 کرد.
ضعف غالب در دلار و فضای بازار ریسک گریز باعث شد که USD/JPY در اوایل روز سه شنبه کاهش یابد. در زمان گزارش، این جفت با بیش از 0.5 درصد کاهش در روز، زیر 145.50 معامله شد.
طلا در روز دوشنبه رکودی را تجربه کرد و برای اولین بار در سه هفته اخیر به زیر 1980 دلار سقوط کرد. با این حال، عقب نشینی در بازدهی ایالات متحده باعث حمایت شد و به XAU/USD اجازه داد که تثبیت شود و تا 1990 دلار بالاتر رود.