اخبار فارکس

دلار آمریکا بهترین هفته خود از ماه سپتامبر را پشت سر گذاشت

شاخص دلار آمریکا (DXY) با رسیدن به مرز 104.05 تسلط خود را در بازار فارکس حفظ کرد که عمدتاً بدلیل آمارهای قوی بازار کار و افزایش بازدهی خزانه داری امریکا بود. این افزایش سیگنالی برای تعویق کاهش نرخ بهره در سال 2024 است که باعث افزایش تقاضا برای شاخص دلار (DXY) می شود. گزارش‌های اقتصادی ماه نوامبر، به‌ویژه نتایج مثبت در میانگین درآمد ساعتی، نرخ بیکاری، و حقوق و دستمزد غیرکشاورزی، در مجموع گمانه‌زنی‌های خوش‌بینانه در مورد موضع فدرال رزرو (Fed) را تقویت کردند.

در حالی که ارقام ملایم‌تر تورم در ایالات متحده در ماه اکتبر ابتدا به انتظارات مبنی بر موضع منفی فدرال رزرو در آغاز نوامبر دامن زد، سیگنال‌هایی از سوی مقامات فدرال رزرو مبنی بر انقباض بیشتر احتمالی این انتظارات را کاهش داده است. داده های قوی بازار کار، موضع محتاطانه ای را که توسط بانک مرکزی اتخاذ شده است را تقویت می کند، که به دنبال شواهد بیشتری از سرد شدن اقتصاد است. انتشار آتی داده های تورم نوامبر و نشست قریب الوقوع فدرال رزرو در هفته آینده به عنوان عوامل تعیین کننده مسیر کوتاه مدت دلار آمریکا عمل خواهد کرد.

برای دنبال کردن رویدادهای مهم هفته آینده بصورت زنده، تقویم اقتصادی ما را دنبال نمایید.

آخرین روز معاملاتی هفته گذشته نیز، دلار آمریکا در یک مسیر صعودی قرار گرفت که تحت تاثیر داده های قوی بازار کار و افزایش بازدهی اوراق قرضه ایالات متحده بود. با توجه به آمار کار ایالات متحده، ارقام میانگین درآمد ساعتی ماه نوامبر از انتظارات فراتر رفت و افزایش قابل توجه 0.4 درصدی را نشان داد که به ترتیب از اجماع و ارقام قبلی 0.3 و 0.2 درصد فراتر رفت.

گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی در ماه نوامبر نشان داد که 199 هزار شغل جدید به اقتصاد ایالات متحده اضافه شده است که از برآوردهای بازار 180 هزار و رقم قبلی 150 هزار شغل پیشی گرفته است. علاوه بر این، نرخ بیکاری به 3.7% رسید که کمتر از 3.9% مورد انتظار بود.

بازده اوراق قرضه ایالات متحده روند صعودی را تجربه می کند و نرخ اوراق قرضه 2 ساله، 5 ساله و 10 ساله به ترتیب به 4.72، 4.24 و 4.23 درصد رسیده است. ابزار CME FedWatch انتظارات بازار را مبنی بر عدم افزایش نرخ در نشست آتی دسامبر فدرال رزرو نشان می دهد، اما پیش بینی می کند که احتمال کاهش در سال 2024 کاهش یابد.

اکنون تمرکز به گزارش های اقتصادی هفته آینده از جمله سرفصل و شاخص اصلی قیمت مصرف کننده (CPI) برای ماه نوامبر است که پیش بینی می شود به طور قابل توجهی بر انتظارات مربوط به تصمیمات آتی فدرال رزرو تأثیر بگذارد.

تحلیل تکنیکال شاخص دلار

بررسی نمودار روزانه عدم قطعیت دلار آمریکا را در کوتاه مدت نشان می دهد. شاخص قدرت نسبی (RSI) یک شیب مثبت را نشان می‌دهد، اگرچه در محدوده منفی باقی می‌ماند، که نشان‌دهنده شتاب خرید رو به رشد است که برای تایید بهبود قطعی فاصله دارد. در همین حال، هیستوگرام واگرایی میانگین متحرک (MACD) کاهش فشار فروش را با میله های سبز رنگ خود نشان می دهد.

از نظر میانگین متحرک ساده (SMA)، این اندیکاتور خود را بالاتر از SMA 20 روزه اما زیر SMA 100 روزه قرار می دهد. با این حال، SMA 200 روزه یک منطقه به طور کلی صعودی را نشان می دهد.

تداوم فعالیت صعودی و توقف موقت تاثیر نزولی نشان دهنده تغییر بالقوه در تسلط از فروشندگان به خریداران است. با این حال، برای تغییر اساسی در شتاب فروش غالب، شاخص دلار آمریکا باید یک حرکت پایدار بالاتر از SMA 100 روزه را نشان دهد. تا زمانی که این اتفاق نیفتد، چشم انداز فنی کلی با احتیاط به سمت نزول متمایل می شود.

سطوح حمایت کلیدی شامل 104.00 (SMA 20 روزه)، 103.50 و 103.30 است، در حالی که سطوح مقاومت در 104.40 (SMA 100 روزه)، 104.50 و 104.70 ذکر شده است.

برای تماشای نمودار تحلیل تکنیکال شاخص دلار DXY به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *