اخبار فارکس

به دلیل پر کردن ذخایر ایالات متحده، قیمت نفت برای دومین روز افزایش یافت – نگرانی ها از مازاد عرضه همچنان ادامه دارد

قیمت نفت خام برنت در روز دوشنبه افزایش یافت و دومین جلسه متوالی افزایش را رقم زد. ابتکارات ایالات متحده برای تکمیل ذخایر استراتژیک حمایتی را به همراه داشت، اگرچه نگرانی ها در مورد مازاد عرضه نفت خام و رشد تقاضای سوخت نرم تر بالقوه در سال آینده وجود داشت.

بهای معاملات آتی نفت برنت با 0.6 درصد یا 48 سنت افزایش به 76.32 دلار در هر بشکه در ساعت 10 صبح به وقت ایران رسید. به همین ترتیب، معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا به 71.61 دلار در هر بشکه رسید که نشان دهنده افزایش 0.5 درصدی یا 38 سنت است.

در حالی که هر دو قرارداد نفت در روز جمعه بیش از 2 درصد افزایش یافتند، هفتمین هفته متوالی افت خود را به ثبت رساندند که طولانی‌ترین دوره افت هفتگی از سال 2018 را نشان می‌دهد،که عمدتاً به دلیل نگرانی‌های مداوم در مورد مازاد عرضه است.

کاهش اخیر قیمت ها، ایالات متحده را بر آن داشت تا به دنبال 3 میلیون بشکه نفت خام برای ذخیره استراتژیک نفت (SPR) برای تحویل در مارس 2024 باشد و از بازار حمایت کند. تحلیلگران خاطرنشان کردند که تلاش های دولت بایدن برای پر کردن مجدد SPR، همراه با شاخص های نمودار فنی، به حمایت از قیمت کمک می کند.

با وجود متعهد شدن اوپک پلاس به کاهش 2.2 میلیون بشکه در روز از تولید در سه ماهه اول، سرمایه گذاران همچنان در مورد کاهش قابل توجه عرضه تردید دارند. رشد مورد انتظار در تولید کشورهای غیراوپک به افزایش عرضه در سال آینده کمک می کند.

RBC Capital Markets پیش‌بینی می‌کند که تولید 700000 بشکه در روز در نیمه اول کاهش یابد اما فقط 140000 بشکه در روز برای کل سال. تحلیلگران RBC اظهار داشتند که قیمت‌ها احتمالاً تا زمانی که داده‌های واضحی در مورد انطباق با کاهش تولید داوطلبانه وجود نداشته باشد، بی‌ثبات و بدون جهت باقی می‌مانند.

آخرین داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده CPI از چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، فشارهای کاهش تورم فزاینده‌ای را نشان داد که احیای اقتصاد این کشور را با تردید مواجه کرد. مقامات چینی متعهد شدند که تقاضای داخلی را تحریک کنند و بهبود اقتصادی را در سال 2024 افزایش دهند.

این هفته، سرمایه گذاران به دقت دستورالعمل های پنج بانک مرکزی از جمله فدرال رزرو و داده های تورم ایالات متحده را در مورد سیاست های نرخ بهره زیر نظر دارند. انتظار می رود این عوامل بر اقتصاد جهانی و تقاضای نفت تأثیر بگذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *