اخبار فارکسفارکس

گزارش بازار فارکس – دلار آرام است و معامله گران منتظر سرنخ هایی در مورد مسیر نرخ بهره آمریکا هستند

به‌دلیل اظهارات محتاطانه مقامات فدرال رزرو، علی‌رغم نشانه‌هایی از کاهش تورم، دلار در روز دوشنبه به طور کلی ثابت ماند زیرا سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌های بیشتر در مورد مسیر نرخ بهره آمریکا هستند.

ین ژاپن (USDJPY) در 155.74 در هر دلار ثابت بود و معامله گران مراقب هرگونه نشانه ای از مداخله دولت هستند. ین طی دو روز گذشته پس از شروع پرتلاطم ماه مه به دلیل دورهای مشکوک مداخلات ارزی توسط توکیو برای حمایت از ین، در محدوده های محدود معامله شده است.

داده‌های هفته گذشته نشان داد که قیمت‌های مصرف‌کننده در ایالات متحده در ماه آوریل کمتر از حد انتظار افزایش یافت و بازارها را به سمت کاهش قیمت 50 واحد پایه (bps) یا حداقل دو کاهش نرخ در سال جاری سوق داد. با این حال، مقامات مختلف فدرال رزرو در مورد زمان کاهش نرخ ها ابراز احتیاط کرده اند.

در نتیجه، معامله‌گران انتظارات خود را تعدیل کرده‌اند و بر اساس ابزار CME FedWatch، اکنون حدود 46 واحد در ثانیه کاهش نرخ در سال جاری را پیش‌بینی می‌کنند و تنها کاهش نرخ در ماه نوامبر به طور کامل قیمت گذاری شده است.

اکنون توجه به گزارش آتی شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) معطوف می‌شود که سنج ترجیحی فدرال رزرو برای تورم است که در 31 می ارائه می‌شود.

برایان جاکوبسن، اقتصاددان ارشد در Annex Wealth Management می گوید: «فدرال رزرو تا نشست ژوئن یا جولای اطلاعات کافی برای کاهش نرخ بهره نخواهد داشت. “در ماه آگوست، پاول، رئیس (Fed) می تواند از کنفرانس جکسون هول برای توضیح افکار خود در مورد مسیر پیش رو استفاده کند، احتمالاً کاهش نرخ بهره را در سپتامبر تنظیم کند. بیایید امیدوار باشیم که داده ها همکاری کنند.”

بازارها همچنین بر روی صورتجلسه آخرین جلسه فدرال رزرو که قرار است در روز چهارشنبه برگزار می شود، و همچنین شاخص های PMI فلش برای منطقه یورو، آلمان، بریتانیا و ایالات متحده به همراه فهرست کامل سخنرانان فدرال رزرو تمرکز کنند.

به گفته تحلیلگران ANZ، در حالی که ممکن است فدرال رزرو توسط گزارش CPI آوریل تشویق به کاهش نرخ سیاستی شده باشد، بانک مرکزی ایالات متحده به شواهد بیشتری نیاز دارد که نشان دهد تورم به طور پایدار به هدف 2 درصدی خود باز می گردد قبل از اینکه سیاست کاهشی را در نظر بگیرد.

روز دوشنبه، یورو (EURUSD) 0.13 درصد افزایش یافت و به 1.08825 دلار رسید که نزدیک به بالاترین سطح تقریباً دو ماهه 1.0895 دلاری بود که در هفته گذشته به آن دست یافت. یورو تا کنون در ماه می 2 درصد افزایش یافته است که برای قوی ترین عملکرد ماهانه خود از نوامبر تعیین شده است. بازارها در حال حاضر با کاهش 66 واحدی در ثانیه از بانک مرکزی اروپا در سال جاری قیمت گذاری می کنند که احتمالاً در ژوئن کاهش می یابد.

شاخص دلار امریکا DXY

شاخص دلار (DXY)، که واحد پول ایالات متحده را در برابر شش رقیب اندازه گیری می کند، تغییر کمی در حدود 104.44 داشت. این شاخص با کاهش 1.7 درصدی در این ماه، در مسیر ضعیف ترین عملکرد ماهانه خود در سال جاری قرار دارد.

استرلینگ (GBPUSD) در آستانه انتشار گزارش مهم تورم بریتانیا که در روز چهارشنبه منتشر می شود، به بالاترین سطح دو ماهه خود یعنی 1.2711 دلار رسید. بازارها با کاهش 56 واحدی در ثانیه از سوی بانک انگلستان قیمت گذاری می کنند که اولین مورد در ژوئن پیش بینی می شود.

پل ماکل، رئیس جهانی تحقیقات فارکس در بانک HSBC، خاطرنشان کرد که سناریوی کاهش نرخ بهره در ماه ژوئن به داده‌های CPI این هفته و گزارش تورم بعدی که در 19 ژوئن و با نشست BoE در 20 ژوئن ارائه می‌شود، بستگی دارد.

AUD/USD دلار استرالیا به دلار امریکا

دلار استرالیا (AUDUSD) با 0.18 درصد افزایش به 0.67055 دلار رسید، نزدیک به اوج خود در چهار ماه گذشته، در حالی که دلار نیوزیلند (NZDUSD) آخرین بار در 0.61295 دلار بود که نزدیک به بالاترین سطح دو ماهه خود بود. بانک مرکزی نیوزلند روز چهارشنبه در مورد سیاست تصمیم گیری خواهد کرد و انتظار می رود نرخ نقدی معیار خود را در 5.5 درصد نگه دارد. سوال اصلی این است که آیا چشم انداز پیش بینی شده خود را برای نرخ های سال آینده تعدیل خواهد کرد یا خیر.

Charu Chanana، رئیس استراتژی ارز در Saxo، خاطرنشان کرد که اگر RBNZ در اعلامیه آتی خود انتظارات بازار را برای کاهش سیاست تا پایان سال به چالش بکشد، افزایش قیمت دلار نیوزلند می تواند تقویت شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *