قیمت نفت به دلیل ابهامات پیرامون تقاضای نفت، به نزدیک به 82.70 دلار کاهش یافت
قیمت نفت خام در جریان سشن آسیایی روز دوشنبه، برای دومین بار متوالی کاهش یافت و در حدود 82.70 دلار در هر بشکه رسید. این کاهش تا حد زیادی به عدم اطمینان در مورد تقاضای نفت نسبت داده می شود.
مقامات فدرال رزرو ایالات متحده (Fed) احتمال حفظ نرخ های بهره را در سطوح بالا برای مدت طولانی نگاه خواهند داشت که به طور بالقوه بر کاهش تقاضای نفت در ایالات متحده، بزرگترین مصرف کننده نفت جهان، تأثیر می گذارد. علاوه بر این، گزارش روز جمعه شاخص احساسات مصرف کننده ایالات متحده، نشان داد که این شاخص در ماه می از 77.2 به پایین ترین سطح شش ماهه 67.4 سقوط کرده، که نشان دهنده کندی اقتصاد ایالات متحده است.
نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، در مصاحبه ای با CNBC در روز جمعه، نسبت به سطح انقباض در سیاست های پولی ابراز نگرانی کرد. او ضمن اذعان به معیارهای سختگیرانه برای افزایش مجدد نرخ بهره، اشاره کرد که چنین احتمالی را نمی توان به طور کامل رد کرد. مری دالی، رئیس فدرال رزرو سانفرانسیسکو بر اهمیت حفظ سیاست محدودکننده طولانی مدت برای دستیابی به اهداف تورمی فدرال رزرو تاکید کرد.
علاوه بر این، چین یک کاهش دیگر در شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) خود تجربه کرد و نوزدهمین ماه متوالی کاهش تورم را با 2.5 درصد کاهش رقم زد. این کاهش تورم ادامه دار نشان دهنده ضعف مداوم تقاضای تجاری در بزرگترین کشور واردکننده نفت است و فشار نزولی بیشتری بر قیمت نفت اضافه می کند.
به گزارش رویترز به نقل از خبرگزاری دولتی عراق، در خاورمیانه، حیان عبدالغنی، معاون نخست وزیر در امور انرژی و وزیر نفت عراق، بر تعهد عراق به کاهش داوطلبانه تولید نفت مورد توافق سازمان صادرکننده نفت تاکید کرد. غنی همچنین آمادگی عراق را برای همکاری با کشورهای عضو اوپک برای ارتقای ثبات بیشتر در بازارهای جهانی نفت ابراز کرد.