از روز جمعه، وسترن تگزاس اینترمدیت (WTI)، معیار نفت خام ایالات متحده، تقریباً 70.85 دلار معامله می شود. قیمت نفت خام پس از فراخوان مشترک روسیه و عربستان سعودی برای ترغیب همه اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) برای پایبندی به کاهش تولید، از پایینترین سطح شش ماهه خود بازگشت.
عربستان سعودی و روسیه، دو صادرکننده بزرگ نفت در سراسر جهان، روز پنجشنبه این فراخوان را صادر کردند و خواستار همکاری همه اعضای اوپک پلاس برای توافق بر سر کاهش تولید برای ثبات بازارهای جهانی نفت شدند. این تحول مثبت در مورد کاهش تولید اوپک پلاس، پتانسیل افزایش قیمت نفت خام را دارد.
با این حال، نفت برنت و WTI به دلیل شاخص های اقتصادی اخیر که نشان دهنده بهبود ضعیف اقتصادی در چین است، با فشار فروش مواجه است. در ماه نوامبر، واردات نفت خام چین 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت که به دلیل بالا بودن سطح ذخایر، داده های منفی اقتصادی و کاهش سفارشات پالایشگاه های مستقل و در نتیجه کاهش تقاضا است.
یکی از عوامل مهم کاهش قیمت نفت خام، کندی اقتصاد جهانی و نگرانی در مورد رکود است. صندوق بین المللی پول (IMF) رشد جهانی را 3.0 درصد در سال 2023 و 2.7 درصد در سال 2024 پیش بینی کرده است که هر دو کمتر از پیش بینی 3.0 درصدی در جولای است.
با نگاهی به آینده، معامله گران نفت به دقت گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده را که روز جمعه منتشر شد، زیر نظر دارند. نرخ بیکاری و میانگین درآمد ساعتی ماه دسامبر نیز برای انتشار در اواخر روز برنامه ریزی شده است. این رویدادهای اقتصادی این پتانسیل را دارند که به طور قابل توجهی بر قیمت نفت خام به دلار آمریکا تأثیر بگذارند. معامله گران نفت داده ها را برای سیگنال ها تجزیه و تحلیل می کنند و بر اساس تحولات پیرامون قیمت برنت و WTI به دنبال فرصت های معاملاتی خواهند بود.