در جریان سشن آسیایی در روز پنجشنبه، نفت وسترن تگزاس اینترمدیت (WTI) حدود 76.20 دلار در هر بشکه کاهش یافت و سومین روز متوالی کاهش را نشان داد. فشار نزولی بر قیمت نفت خام به افزایش بیش از حد انتظار هفتگی ذخایر نفت خام آمریکا نسبت داده می شود. آخرین دادههای تغییر ذخایر نفت خام EIA که هفته منتهی به 10 نوامبر را پوشش میدهد، از 0.774 میلیون بشکه قبلی به 3.6 میلیون بشکه بهبود یافته و از 1.793 میلیون بشکه پیشبینی میشود.
کمک بیشتر به احساسات منفی پیرامون قیمت نفت نشانه هایی از کاهش تقاضا در چین است. اداره ملی آمار (NBS) از کاهش جزئی در ظرفیت پالایشگاه نفت چین در ماه اکتبر در مقایسه با بالاترین رکورد در سپتامبر خبر داد. اگرچه هنوز قابل توجهی در 15.05 میلیون بشکه در روز (بشکه در روز) است، اما نشان دهنده کاهش اندکی نسبت به 15.48 میلیون بشکه در روز ماه قبل است.
قیمت نفت خام در یک خط باخت چهار هفتهای قرار گرفته است زیرا سرمایهگذاران کاهش ریسک مربوط به درگیری اسرائیل و حماس را پیش بینی می کنند. علاوه بر این، عدم اطمینان در مورد موضع فدرال رزرو ایالات متحده (Fed) در مورد نرخ های بهره بر بازارهای نفت فشار می آورد. علیرغم دادههای اخیر که حاکی از کاهش تورم است، فدرال رزرو در مورد احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره در سال جاری احتیاط کرده است و عنصر عدم اطمینان را به وجود آورده است.
تصمیم آمریکا برای اعمال تحریمهای نفتی بیشتر علیه ایران که منجر به کاهش صادرات نفت ایران میشود، بر قیمت نفت نیز تأثیر میگذارد. آموس هوچستاین، مشاور امنیت انرژی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، خاطرنشان کرد که انتظار میرود این تحریمها منجر به کاهش بیش از یک میلیون بشکه در روز از صادرات نفت ایران شود. شایان ذکر است، این تصمیم در بحبوحه ادامه روند نزولی قیمت نفت اجرا می شود.