کارآفرینی

3 دلیل برای اینکه بدانید نداشتن پول، مانع آغاز یک کسب و کار نیست

امروزه مردم بیش از پیش به شروع کسب و کارهای جدید یا همان استارت آپ رو می آورند. نه به این دلیل که همه مردم به ناگهان ایده های جالبی پیدا کرده اند یا به این نتیجه رسیده اند؛ بلکه به این دلیل که موانع و مشکلات ایجاد کسب و کارهای جدید، هیچ وقت به این میزان پائین نبوده است.
به تعبیری، امروزه تکنولوژی توانسته این دیوارها و موانع را بشکند و به هر کس این قدرت و اختیار را داده که بتواند کسب و کار خود را، از هر نوعی که باشد، آغاز کند. انعطاف پذیری، هزینه و تحرک، پایه و اساس محکمی برای کارآفرینی و پیشرفت در سال های پیش رو است. در اینجا سه دلیل ارائه می کنیم که به شما نشان دهیم، هر کسی می تواند به یک تجارت آفرین تبدیل شود.

1- کم شدن مشکل نقدینگی مالی در اوایل کار

تاریخ ثابت کرده است که، سطح تحصیلات بالاتر و طول دوره تحصیل و آموزش بیشتر (یعنی دانشگاه، تحصیلات تکمیلی و غیره)، به واقع مانعی برای شروع کسب و کار است. گاهی اوقات دیده شده که این تحصیلات بالاتر، به جای اینکه کمک کننده باشد، به عکس به یک راه بند و مانع تبدیل می شود، حتی شما را دچار بدهی نیز می کند، به طوری که مجبور می شوید برای پرداخت بدهی های خود، دست به کارهای “نرمال” و معمولی بزنید؛ بنابراین نتیجه این می شود که رویای کارآفرینی تان برای سال ها به تعویق می افتد و یا برای همیشه از دست می رود.

جای شگفتی نیست که نداشتن نقدینگی و یا سرمایه، دلیل اصلی و مرسومی است که مردم به بهانه آن به دنبال شروع کسب و کار نمی روند.

امروزه، تأمین نیازمندی های نقدینگی و مالی برای ایجاد یک شرکت تجاری یا یک کسب و کار، آن هم در مدت زمان کوتاه، در واقع ساده تر از همیشه میباشد، حتی برای کسانی که نوجوان هستند یا در دهه 20 سالگی عمر خود به سر می برند. همیشه سرمایه گذارانی هستند که دست این افراد را بگیرند.

امروزه افراد جوان با توجه به تحصیل و آموزش مناسب، بر روی خودشان سرمایه گذاری می کنند و به این ترتیب امور مالی و پولی مناسبی برای خود می سازند، به این ترتیب انعطاف پذیر می شوند؛ یعنی بدون اینکه طلبکارانی داشته باشند که مدام به آنها فشار بیاورند، می توانند کسب و کار خود را آغاز کنند. کافی است ایده مناسبی داشته باشند، در این زمان هیچ زنجیره مالی وجود ندارد که آنها را از رسیدن به پتانسیل کارآفرینی شان بازدارد.

2- بازاریابی و امور حقوقی مقرون به صرفه

برخلاف سال های گذشته، امروزه نیازی نیست که از دوستان یا خانواده خود تقاضا کنید که شما را به یک وکیل معرفی کنند تا به شما کمک کند که برای تأسیس یک شرکت، تمام نوارهای قرمز را ببرید. شما می توانید تنها ظرف مدت چند روز، یک موسسۀ اقتصادی راه اندازی کنید، و بیش از 50 دلار نیز هزینه نکنید. این امکان نه تنها یک توسعه و پیشرفت به حساب می آید، بلکه برای مشتاقان کارآفرینی در حکم تغییر دهنده بازی می باشد.

به محض اینکه کسب و کارتان را راه اندازی کردید، باید اولین مشتریانتان را پیدا کنید، این کار نیز به مانند گذشته سخت نیست.  آیا به شرکت ها و کسب و کارهای دیگر نرم افزار می فروشید؟ پس مشتریان خود را در LinkedIn پیدا کنید. آیا سخت افزار می سازید که به مشتری بفروشید؟ در این صورت مشتری و سرمایه خود را از طریق KickStarter رشد دهید، یا اینکه با AdWords، مشتریان گوگلی را به وبسایت خود بکشانید. هنر یافتن مشتری امروزه آنلاین شده است، و این کار سخت و دشوار بازاریابی را به طور قابل توجهی ساده می کند.

3- حرکت یا پویایی کسب و کار مدرن

روزگار خرید یا اجاره مکان های اداری چند ساله، سپری شده است. برای مثال، فضاهای Co-working به طور قابل توجهی هزینه فضاهای اداری را کاهش داده و می تواند شرکت های تک نفره تا 20 نفره را در هر جایی جا دهد. اجاره دفتر یا میزهای ماه به ماه، شکل معمول محل کار آن دسته از کارآفرینانی است که به فضای اداری و کاری نیاز دارند، امّا این روزها، افراد حرفه ای بیشتر موبایل را به عنوان محل کار فیزیکی خود انتخاب می کنند.

در سال 2015، استفاده از موبایل برای اولین بار در طول تاریخ، استفاده از میز کار را تحت الشعاع قرار داد. از طریق موبایل، مشتریان و صاحبان کسب و کارها، کارها و فعالیت های خود را راحت تر، سریعتر و در زمان واقعی انجام می دهند. مشتری دیگر بیش از این برای یک کار به خصوص، انتظار مراجعه حضوری و فیزیکی را ندارد، صاحبان کسب و کارها نیز می توانند خیلی ساده از طریق گوشی موبایل خود به کامپیوترهایشان دسترسی داشته باشند. دستگاه های دستی یا Handheld، مانند موبایل یا تبلت، می تواند برنامه ریزی ها و زمان بندی ها، پرداخت ها، بازاریابی، مدیریت کارمندان و غیره را اداره کند.

این تغییر ساختاری، نه تنها کار را برای حرفه ای ها آسان تر و راحتتر ساخته، بلکه هزینه های ثابت را نیز برای مشتاقان کارآفرینی به طور چشمگیری کاهش داده است.


3 دلیل برای اینکه بدانید نداشتن پول، مانع آغاز یک کسب و کار نیست


مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *