اخبار فارکس

دلار آمریکا پس از ششمین روز معاملاتی صعودی شاهد ثبت ضرر بود

شاخص دلار آمریکا (DXY) برخی از سودهای هفتگی خود را در روز جمعه در جریان معاملات قبل از معاملات ایالات متحده از دست داده است، زیرا معامله‌گران در آستانه پایان هفته درگیر برداشت سود هستند. قدرت قبلی در گرین‌بک ناشی از جریان‌های ورودی ناشی از ضعف یورو و یوان چین بود. با این حال، انتشار داده‌های واردات و صادرات روز جمعه، که تا حد زیادی ثابت بود، نتوانست حمایت بیشتری از دلار ارائه کند.

دلار آمریکا روز پنجشنبه پس از انتشار شاخص قیمت تولید کننده نوامبر (PPI) افزایش قابل توجهی کرد که فراتر از انتظارات بود. باوجود اینکه این گزارش اجماع بازار را مبنی بر اینکه فدرال رزرو (Fed) در هفته آینده نرخ های بهره را 25 واحد پایه کاهش خواهد داد، تغییر نداد، ولی انتظارات کاهش بیشتر نرخ در سال 2025 را کاهش داد و از گرینبک حمایتی کوتاه مدت ارائه کرد.

قیمت دلار همچنین تحت تأثیر تحولات سیاست پولی جهانی قرار گرفته است. در اروپا، کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) تأیید کرد که کاهش 50 واحدی نرخ پایه در نظر گرفته شده است، اگرچه شورای حاکم در نهایت تصمیم گرفت محافظه‌کارانه‌تر کاهش 25 واحدی را اتخاذ کند.

در همین حال، در چین، سیگنال‌های سیاستی حاکی از افزایش حمایت اقتصادی در سال 2025 است. دفتر سیاسی به رهبری رئیس‌جمهور شی جین پینگ، متعهد به یک سیاست پولی «متوسط ​​ضعیف» و رویکرد مالی «فعال‌تر» برای سال آینده است. به گفته بلومبرگ، این اعلام منجر به افزایش قیمت اوراق قرضه شد و بازده اوراق قرضه 10 ساله چین را به پایین ترین سطح 1.77 درصد رساند.

در حالی که دلار آمریکا نسبت به سایر ارزهای اصلی قوی است، تحولات بین‌المللی بر نوسانات بازارهای جهانی تأکید می‌کند که می‌تواند بر عملکرد گرین‌بک در هفته‌های آینده تأثیر بگذارد.

اخبار اقتصادی روز

به گزارش رویترز، طبق گزارش‌ها، سیاست‌گذاران چین در حال بررسی اقداماتی هستند تا به یوآن اجازه دهند در سال 2025 بیشتر تضعیف شود. تحلیلگران در حال ترسیم شباهت هایی بین مسیر اقتصادی چین و دوره طولانی فشارهای کاهش تورم ژاپن هستند و بلومبرگ به خطر کاهش بازده اوراق قرضه اشاره کرده است. این با سیگنال‌های اخیر سیاست پولی چین که بر رویکرد «نسبتاً ملایم» تأکید دارد، همسو می‌شود، که می‌تواند بر بازارهای ارز و اوراق قرضه جهانی تأثیر بگذارد.

آخرین داده های شاخص قیمت واردات و صادرات در ماه نوامبر تأثیر چندانی بر احساسات بازار نداشت. شاخص قیمت صادرات در پی افزایش 1 درصدی در ماه اکتبر در 0 درصد رکود داشت. در همین حال، شاخص قیمت واردات بدون تغییر در 0.1 درصد باقی ماند که عملکرد ثابت خود را نسبت به ماه قبل ادامه داد.

بازارهای سهام از روز جمعه واگرایی قابل توجهی را نشان می دهند. شاخص های اصلی در چین و ژاپن در قرمز هستند که منعکس کننده چالش های اقتصادی منطقه ای و احساسات بازار است. در مقابل، شاخص‌های اروپا و ایالات متحده با خوش‌بینی در مورد داده‌های اقتصادی محلی و انتظارات برای اقدامات سیاستی، روند صعودی را طی می‌کنند.

ابزار CME FedWatch به احتمال 96.4 درصد نشان می دهد که فدرال رزرو در نشست 18 دسامبر خود 25 واحد دیگر کاهش نرخ بهره را اعمال کند. این اجماع قوی نشان‌دهنده اعتماد به مسیر فعلی تسهیل پولی فدرال رزرو است، حتی با وجود نگرانی‌ها در مورد تعدیل سیاست‌های سال 2025.

بازدهی 10 ساله خزانه داری ایالات متحده به 4.35 درصد رسیده است که بالاترین نرخ هفته را نشان می دهد. این افزایش تقاضای مستمر برای دارایی‌های امن را در میان سیگنال‌های مختلف اقتصادی جهانی نشان می‌دهد و بازدهی ایالات متحده عاملی حیاتی برای تمایل سرمایه‌گذاران در کوتاه‌مدت باقی می‌ماند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *