بررسی رگوله های بروکر آلپاری
نهادهای نظارتی به عنوان نگهبانان مراقب بازارهای مالی عمل می کنند و تضمین می کنند که بروکرهای فارکس اخلاقی عمل می کنند و از استانداردهای سختگیرانه ای که برای محافظت از منافع معامله گران طراحی شده اند، پیروی می کنند. هدف این مقاله کاوش عمیق در رگوله های بروکر آلپاری و نقش مهم رگوله های بروکرهای فارکس در ایجاد اعتماد و ایمنی در دنیای معاملات آنلاین است.
با اطلاعات ارائه شده در اینجا، درک جامعی از چشم انداز نظارتی بروکر آلپاری و اینکه چگونه این چارچوب بر تجربه معاملاتی شما تأثیر می گذارد، به دست خواهید آورد. ما رگوله ها و نهادهای نظارتی ناظر بر عملیات آلپاری، استانداردها و الزامات خاصی که آنها اعمال میکنند و مکانیسمهای موجود برای حفاظت از منافع معاملهگران را بررسی خواهیم کرد.
رگوله چیست ؟
رگوله بودن به این معنی است که یک بروکر فارکس از دستورالعملهای نظارتی یک مؤسسه مالی، همانطور که توسط تنظیمکننده آن ارائه شده است، پیروی میکند. این دستورالعمل ها عمدتا شامل پایبندی به فرآیندهای مبارزه با پولشویی و شفافیت در مقابل مشتریان است. مهمتر از همه، این بدان معناست که بروکر مورد نظر در برابر تنظیم کننده پاسخگو است و تحت ممیزی های دوره ای قرار می گیرد تا از انطباق فعالیت های آن با بهترین شیوه ها اطمینان حاصل شود.
مرتبط: روش سرمایه گذاری در حساب PAMM بروکر آلپاری
رگوله های بروکر آلپاری
آلپاری، به عنوان یک کارگزار بین المللی فارکس با حضور در کشورهای متعدد از جمله ایران، در یک چشم انداز پیچیده نظارتی فعالیت می کند. نظارت بر عملیات آلپاری بر عهده چندین نهاد نظارتی است که هر کدام مجموعه ای از قوانین و استانداردهای خاص خود را دارند. این مقامات نظارتی نقش مهمی در حصول اطمینان از اینکه آلپاری تجارت خود را به شیوه ای شفاف، اخلاقی و ایمن انجام می دهد، ایفا می کنند. بخشی از آلپاری که در ایران نیز فعالیت می کند تحت رگوله و نظارت سازمان خدمات بین المللی Mwali، جزیره موهلی (Mohéli) تحت مجوز شماره T2023236 است. این نهاد نظارتی بر پایبندی آلپاری به بالاترین استانداردهای صنعت تاکید دارد.
شرکت آلپاری اینترنشنال که خدمات فارکس را در برخی از کشورهای دیگر اراپه می دهد نیز از رگوله FSC جزیره موریس با شماره لایسنس C113012295 Code FS-4.1, Code SEC-2.1B استفاده می کند.
در اینجا به بررسی هر کدام از مجوزها و رگوله های بروکر آلپاری می پردازیم. قبل از توضیح بیشتر در مورد این نهادهای نظارتی می بایست که اعلام نماییم که هیچ کدام از این نهادها اعتبار چشمگیری ندارند ولی همیشه داشتن رگوله برای بروکرهای فارکس مورد نیاز است.
رگوله Mwali جزیره موهلی
به نقل از ویکی پدیا، جزیره موهلی که به عنوان موالی نیز شناخته می شود، جزیره ای مستقل است که بخشی از کشور کومور (Comoros) را تشکیل می دهد. این جزیره، کوچکترین جزیره در میان جزایر سهگانه اصلی کشور اتحادیه کومور، در اقیانوس هند در نزدیکی خط ساحلی آفریقا قرار دارد.
رگوله موهلی که از اول فوریه 2010 اجرا شده است در سال ۲۰۲۳ توسط بروکر آلپاری دریافت گردیده. این رگوله الزام میکند که همه شرکتهای تحت نظارت، از جمله آلپاری، باید بهطور برجسته دارای مدرک M.I.S.A باشند. تاکید بر این نکته ضروری است که رعایت دقیق مقررات این سازمان بسیار مهم است، زیرا عدم رعایت می تواند عواقب قابل توجهی را به همراه داشته باشد. شرکت هایی که تخلف کرده اند ممکن است با جریمه هایی تا سقف 100000 دلار، لغو مجوز یا حتی هر دو مواجه شوند.
FSC جزیره موریس
به نقل از ویکی پدیا، کمیسیون خدمات مالی (FSC)، که در فرانسه به عنوان “Commission des Services Financiers de Maurice” شناخته می شود، به عنوان نهاد نظارتی که نظارت، کنترل و بررسی کلیه خدمات مالی، به استثنای مؤسسات بانکی و کسب و کارهای جهانی، در موریس به عهده دارد، خدمت می کند. این مرجع زیر نظر وزارت دارایی و توسعه اقتصادی عمل می کند و در چارچوب قانونی شناخته شده جهانی که شامل قانون FSC، قانون اوراق بهادار و قانون بیمه است، فعالیت می کند. FSC مسئول اعطای مجوزها، اجرای مقررات، نظارت و نظارت بر عملیات تجاری در بخش خدمات مالی غیربانکی است.
مجوز FINACOM جزیره موهلی
درواقع FINACOM یک رگوله نیست و تنها یک مجوز است که FINACOM PLC LTD و شرکتهای وابسته به آن، که مجموعاً به عنوان “کمیسیون مالی” شناخته میشوند، از سال 2013 خدمات حل اختلاف را برای معاملهگران فارکس و CFD و شرکتهای عضو کارگزار از جمله بروکر آلپاری ارائه کردهاند. این سازمان مستقل و غیردولتی، که از طریق حق الزحمه اعضای کارگزار تامین میشود، به عنوان یک انجمن حل اختلاف خارجی عمل میکند.
توجه به این نکته ضروری است که کمیسیون مالی یک نهاد نظارتی دولتی نیست و از هیچ نهاد نظارتی مجوز ندارد. تنها هدف آن تسهیل حل و فصل دوستانه اختلافات بین معامله گران و بروکرهای فارکس و CFD به صورت شفاف و کارآمد است. قابل ذکر است که این سازمان به شکایات مربوط به دارایی های دیجیتال مانند ارزهای دیجیتال و توکن رسیدگی نمی کند. در سال 2022، بیش از 3000 شکایت را بررسی کرد و بیش از 238000 دلار به معامله گران اعطا کرد. بطور کل این سازمان به درخواست معامله گران ایرانی رسیدگی نمی کند.
مرتبط: مقایسه انواع حساب در بروکر آلپاری
اهمیت رگوله برای بروکر فارکس
اهمیت داشتن رگوله برای یک بروکر فارکس قابل اغراق نیست. زیرا یک مرجع قانونی به عنوان مرجعی برای یکپارچگی بازار عمل می کنند و برای محافظت از معامله گران و سرمایه گذاران عمل می کنند. نقش یک مرجع نظارتی عبارت است از:
- حفاظت از وجوه معامله گر: نهادهای نظارتی اغلب از کارگزاران می خواهند که وجوه مشتری را از حساب های عملیاتی خود جدا کنند. این تضمین می کند که سرمایه گذاری معامله گران حتی در صورت ورشکستگی کارگزار محافظت می شود.
- شیوه های معاملات منصفانه: مقررات تصریح می کند که کارگزاران باید یک محیط معاملاتی منصفانه و شفاف را ارائه دهند. این شامل اطمینان از منصفانه بودن قیمت ها، اجرای سریع سفارش و مدیریت مناسب تضاد منافع است.
- گزارش دهی و شفافیت: نهادهای نظارتی از کارگزاران می خواهند که به طور منظم فعالیت های مالی خود را گزارش دهند و تحت حسابرسی قرار گیرند. این شفافیت به شناسایی هرگونه بینظمی یا نشانهای از بیثباتی مالی کمک میکند.
- حل و فصل اختلافات: نهادهای نظارتی اغلب مکانیسم هایی برای رسیدگی به اختلافات بین معامله گران و بروکرها دارند. این تضمین می کند که معامله گران کانالی برای حل مشکلات در صورت احساس مشکل دارند.
در اصل، نهادهای نظارتی به عنوان محافظی برای معامله گران عمل می کنند و در هنگام سپردن سرمایه خود به یک کارگزار، سطحی از اطمینان و امنیت را برای آنها فراهم می کنند. این اطمینان به Alpari نیز تعمیم مییابد، زیرا معاملهگران میتوانند برای اطمینان از پایبندی کارگزار به استانداردهای بالای رفتار، به نظارت قوی مقامات نظارتی معتبر اعتماد کنند.
مرتبط: بررسی اسپرد معاملات در بروکر آلپاری
نقش رگوله بروکر آلپاری برای کاربران ایرانی
با وجود اینکه داشتن یک رگوله به اعتبار بروکر کمک شایانی می کند اما رگوله بروکر آلپاری برای کاربران ایرانی کارایی مشخصی ندارد. بنابراین معامله گران در ایران نمی توانند برای حل و فصل اختلافات خود با آلپاری به سراغ نهادهای MWALI یا FINACOM یا FSC جزیره موریس بروند و از آنها درخواست کمک کنند. البته این موضوع تنها برای بروکر آلپاری صداق نیست. به دلیل عدم قانونمندی معاملات فارکس در ایران و تحریم های مالی هیچکدام از رگوله ها و مجوزها در ایران اعتبار پیگیری ندارند و تنها می توان آنها را بعنوان پایبندی بروکر به یک سری استانداردها تفسیر کرد.
حفاظت از سرمایه گذاری شما در بروکر آلپاری
یکی از دغدغههای اصلی هر معاملهگری در هنگام سرمایه گذاری در حساب یک بروکر فارکس، ایمنی و امنیت وجوه آنها است. آلپاری اهمیت حمایت از مشتری را درک می کند و تمام تلاش خود را می کند تا رفاه مشتریان خود را تضمین کند.
مرتبط: بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان 2023 | معرفی بروکرهای فارکس
حسابهای تفکیکشده: آلپاری، مطابق با الزامات قانونی، از روشی به نام حسابهای تفکیکشده استفاده میکند. این بدان معنی است که وجوه مشتریان در حساب های جداگانه ای از وجوه عملیاتی کارگزار نگهداری می شود. در عمل، تضمین می کند که کارگزار نمی تواند از سرمایه مشتری برای فعالیت های تجاری خود استفاده کند. حتی در صورت مشکلات مالی یا ورشکستگی، سرمایه مشتریان محفوظ می ماند و می توان به آنها بازگرداند.
طرح های جبران خسارت: Alpari همچنین ممکن است طرح های جبرانی را برای محافظت بیشتر از سرمایه گذاری معامله گران ارائه دهد. در حالی که طرح های جبران خسارت در ایران بنابر رگوله آلپاری امکان پذیر نیست اما در کل هدف طرحهای جبران خسارت معمولاً ارائه تسهیلات مالی به معاملهگران در شرایط نامطلوب خاص است.
شفافیت و گزارش دهی
تعهد آلپاری به شفافیت، سنگ بنای عملیات آن است. شرکت کارگزاری این تعهد را با ارائه گزارشدهی منظم برای اطلاع مشتریان از وضعیت مالی خود، از جمله صورتهای مالی دقیق و گزارشهای عملکرد، تکمیل شده توسط حسابرسیهای خارجی انجامشده توسط مؤسسات حسابرسی مستقل، حفظ میکند. علاوه بر این، آلپاری با جدیت به الزامات شفافیت مالی خاص که توسط نهادهای نظارتی مانند رگوله موهلی یا FSC جزیره موریس تحمیل شده است، پایبند است و از انطباق دقیق با استانداردهای صنعت اطمینان می دهد. این تمرکز تزلزل ناپذیر بر شفافیت نه تنها نشان دهنده تعهد آلپاری به باز بودن است، بلکه حس اعتماد و امنیت را در بین مشتریان خود پرورش می دهد و اعتماد آنها را به خدمات این بروکر فارکس تقویت می کند.
نتیجه گیری
در حوزه معاملات آنلاین، جایی که ثبات و یکپارچگی مالی در اولویت قرار دارد، آلپاری به عنوان یک کارگزار فارکس که عمیقاً متعهد به اعتماد و امنیت مشتریان خود است، برجسته است. با وجود اینکه آلپاری رگوله قوی ای ندارد ولی همواره از استانداردهای صنعتت پیروی کرده است و از طریق یک چارچوب نظارتی دقیق فعالیتهایش را با بالاترین استانداردهای صنعت مطابقت داده است و اغلب فراتر میرود. تعهد کارگزار برای حفاظت از منافع مشتری در شیوه هایی مانند حساب های تفکیک شده مشهود است که از وجوه مشتری در برابر حوادث پیش بینی نشده محافظت می کند.
در نتیجه، معاملهگران میتوانند با اطمینان از اینکه سرمایهگذاریهایشان در برابر خطرات احتمالی محافظت میشود، معامله کنند. انطباق مقررات و تلاشهای شفافسازی بروکر آلپاری نه تنها رهبری صنعت آنها را نشان میدهد، بلکه اعتماد و قابلیت اطمینان را نیز تقویت میکند و آن را به یک انتخاب قانعکننده برای معاملهگرانی تبدیل میکند که به دنبال یک محیط معاملاتی امن و معتبر هستند.
بروکر آلپاری یکی از معتبرترین بروکرهای فعال در حوزه فارکس برای ایرانیان است که پلتفرمهای متنوعی از جمله متاتریدر 4-5 را برای معامله، به کاربران ارائه میکند. این بروکر دارای اسپردهای شناور و کمیسیونهای حداقلی روی انواع حسابهای معاملاتی خود است. بروکر آلپاری یکی از مناسبترین بروکرها برای ایرانیان است. البته این بروکر مارکت میکر نیست و میتونید با ربات هم از ش سود خوبی بگیرید
آیا این درسته که، کارگزاری آلپاری در حال حاضر در سنت وینست و گرنادینز [Financial Services of Saint Vincent and Grenadines] ثبت بوده، اما سنت وینسنت، دیگر به بروکرهای فارکس، مجوز و رگولیشن، اعطا نمی کند؟
سلام
بروکر آلپاری اکنون تحت رگوله و نظارت سازمان خدمات بین المللی Mwali، جزیره موهلی با مجوز شماره T2023236 است