اخبار فارکس

یورو/دلار به بالاترین سطح پس از فدرال رزرو در 6 ماه گذشته رسید

  • واکنش جفت EUR/USD به جلسه فدرال رزرو کمی غافلگیرکننده بود، زیرا یورو اندکی پس از رویدادی که به طور گسترده هاوکیش تلقی می شد، به بالاترین سطح 6 ماهه 1.0696 رسید.
  • با این حال، در حالی که این عناصر هاوکیش بر بازارهای سهام و سایر دارایی‌های ریسکی مانند ارزهای رمزنگاری شده فشار می‌آوردند، تأثیر آن بر دلار محدود بود، و به EUR/USD اجازه داد تا بالاترین قیمت بیش از 6 ماهه را در نزدیکی خود ثبت کنند. 1.07.
  • همچنین انتظار می رود بانک مرکزی اروپا سرعت افزایش نرخ بهره را کاهش دهد.
  • ایزابل اشنابل، عضو هیئت اجرایی بانک مرکزی اروپا اشاره کرد که گفت: «اطلاعات دریافتی تا کنون نشان می دهد که فضا برای کاهش سرعت تعدیل نرخ بهره محدود است، حتی با نزدیک شدن به تخمین های نرخ بهره. نرخ خنثی.”
  • بنابراین میتوان به این نتیجه رسید که افزایش نرخ بهره به میزان 75 واحد به وضوح همچنان روی میز است.
  • پنجشنبه می‌تواند شاهد ادامه حرکت یورو/دلار آمریکا به شکلی پر جنب و جوش باشیم و احتیاط امری عادی خواهد بود.

بروکرهای پیشنهادی

آمارکتس
آمارکتس
(تا 20% بونوس اضافی)
ثبت نام سریع
اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *