در روز پنجشنبه، قیمت نفت خام برنت در حال حاضر حدود 83.40 دلار معامله می شود. قیمت نفت خام با کاهش روبرو شده است که دلیل آن به تصمیم فدرال رزرو برای به تعویق انداختن کاهش نرخهای اولیه پیشبینیشده، همراه با افزایش ذخایر نفت آمریکا نسبت داده میشود.
موسسه نفت آمریکا (API) از افزایش 8.428 میلیون بشکه ای در ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 23 فوریه خبر داد که از 7.168 میلیون بشکه پیشی گرفته بود. علاوه بر این، ذخایر نفت خام EIA در هفته گذشته بیش از انتظار 4.199 میلیون بشکه در مقایسه با 3.514 میلیون بشکه در دوره قبل افزایش یافت.
در نوامبر سال گذشته، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش به رهبری عربستان سعودی توافق کردند که تولید نفت خود را در سه ماهه اول 2.2 میلیون بشکه در روز کاهش دهند. در اوپک پلاس بحث هایی در مورد تمدید این کاهش تولید داوطلبانه تا سه ماهه دوم وجود دارد که به طور بالقوه بازار نفت را سفت خواهد کرد.
اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از تاخیر در کاهش نرخ بهره است که نگرانیها را در مورد اثرات بالقوه بر رشد اقتصادی و کاهش متعاقب آن در تقاضای نفت افزایش داده است. پاتریک هارکر، رئیس فدرال رزرو فیلادلفیا، هفته گذشته رویکردی محتاطانه و تدریجی برای کاهش نرخ بهره را برای کاهش خطرات و عدم اطمینان کلی پیشنهاد کرد.
بومن، رئیس فدرال رزرو با تاکید بر اینکه هنوز زمان مناسبی برای شروع کاهش نرخ ها نیست، تاکید کرد که انتظار می رود با حفظ نرخ های بهره در سطوح فعلی، تورم کاهش یابد. اشمید رئیس فدرال رزرو کانزاس سیتی خاطرنشان کرد که با توجه به تورم فراتر از اهداف، بازارهای کار فشرده و شتاب قوی تقاضا، نیازی فوری به تعدیل فعالانه سیاست پولی وجود ندارد.
ناظران بازار به دقت شاخص مخارج مصرف شخصی اصلی ایالات متحده (Core PCE) را که در روز پنجشنبه انتظار میرود، زیر نظر دارند و پیشبینی میکنند در ژانویه به 2.8 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یابد. این رویدادها دارای پتانسیل قابل توجهی برای تأثیرگذاری بر قیمت نفت خام است.