سهام در آسیا افزایش یافت، با توجه معامله گران به داده های تورم ایالات متحده دلار سقوط کرد

اقتصاد جهانی

روز چهارشنبه، سهام آسیایی افزایش یافت در حالی که دلار به پایین‌ترین حد در دو ماه گذشته رسید. این پیش از گزارش تورم مهم ایالات متحده بود که بینشی در مورد اینکه آیا سیاست افزایش نرخ فدرال رزرو به پایان می رسد یا خیر، ارائه می دهد.

بازارها

در اروپا، معاملات آتی نشان داد که روند مثبت بازار ادامه خواهد داشت، به طوری که معاملات آتی Eurostoxx 50 0.44٪، آتی DAX آلمان 0.36٪ و آتی FTSE 0.30٪ افزایش یافت.

سهام آسیا-اقیانوسیه، به استثنای ژاپن، 0.77 درصد افزایش یافت که سومین روز متوالی افزایش را نشان داد. برای هفته، این شاخص 2 درصد افزایش داشت و در مسیر بهترین رشد هفتگی خود در یک ماه بود.

سرمایه گذاران بر روی گزارش تورم متمرکز بودند و اقتصاددانان انتظار داشتند که شاخص قیمت مصرف کننده در ماه ژوئن 3.1 درصد افزایش یابد، پس از افزایش 4 درصدی در ماه می. انتظار می رفت که نرخ تورم اصلی برای سومین ماه کاهش یابد و به 5 درصد برسد که همچنان بالاتر از هدف 2 درصدی فدرال رزرو است.

در رابطه با گزارش تورم، نگرانی هایی در بازار وجود داشت، زیرا پیش بینی می شد کاهشی را نشان دهد اما با آگاهی از اینکه تورم اصلی سرسختانه بالا بوده است. رالی قوی در ماه ژوئن، به ویژه در ایالات متحده، بازار را تا حدودی در برابر توقف یا تثبیت آسیب پذیر کرد.

بازار با احتمال 92 درصدی برای افزایش 25 واحدی نرخ بهره فدرال رزرو در اواخر ماه قیمت گذاری می کند، اما در مورد افزایش بیشتر تردید داشت. انتظار می رفت که معامله گران احتمال افزایش نرخ بهره را در ماه های سپتامبر و نوامبر پایین نگه دارند، اگر نرخ اصلی طبق انتظار کاهش یابد.

مقامات فدرال رزرو قصد خود را برای افزایش حداقل 50 واحد پایه دیگر برای مقابله با فشارهای مداوم قیمت ها اعلام کرده بودند.

توجه سرمایه گذاران نیز به تصمیم سیاست بانک کانادا معطوف بود و تحلیلگران انتظار داشتند که دومین افزایش متوالی نرخ بهره در سه ماهه دوم را شاهد باشند.

نگرانی‌هایی وجود داشت که با توجه به بازارهای کار فشرده و نرخ‌های تورم پایدار بخش خدمات، ممکن است برای کاهش پایدار تورم، رکود لازم باشد.

در آسیا، شاخص S&P/ASX 200 در استرالیا افزایش یافت، در حالی که نیکی ژاپن سقوط کرد. سهام چین کاهش یافت، اما شاخص هانگ سنگ هنگ کنگ افزایش یافت. تمدید سیاست های چین برای حمایت از بخش املاک و مستغلات تا پایان سال 2024 انتظارات برای محرک های اضافی را افزایش داد.

قرار بود گزارش‌های درآمد سه‌ماهه دوم از جمله گزارش‌های موسسات بزرگ وال استریت مانند جی‌پی مورگان، سیتی گروپ و ولز فارگو منتشر شود. سودهای بالاتر به دلیل افزایش پرداخت های بهره که کاهش معاملات را جبران می کرد، پیش بینی می شد.

شاخص دلار امریکا DXY

در بازار ارز، شاخص دلار که واحد پول آمریکا را در برابر شش همتا اندازه گیری می کند، به پایین ترین حد در دو ماه گذشته رسید. ین ژاپن به تقویت خود ادامه داد و نسبت به پایین ترین سطح هفت ماهه ماه قبل، نزدیک به 4 درصد افزایش یافت. دلار نیوزیلند پس از اینکه بانک مرکزی این کشور نرخ های بهره را بدون تغییر نگه داشت، معاملات پرتلاطمی را تجربه کرد.

نفت WTI

قیمت نفت خام ایالات متحده با اندکی افزایش در روز نسبتاً ثابت باقی ماند.

تجارت آفرین فارکس

دیدگاهتان را بنویسید