اخبار فارکس

اخبار فارکس: آرامش نسبی بازارها پیش از تصمیم سیاستی بانک مرکزی اروپا

خلاصه خبر:

  • سرمایه‌گذاران پس از نوسانات شدید روز چهارشنبه، در انتظار تصمیم سیاست پولی بانک مرکزی اروپا (ECB) هستند.
  • فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را ۰.۲۵٪ کاهش داد و از توقف کاهش ترازنامه خود از اول دسامبر خبر داد.
  • بازده اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا به بالای ۴٪ رسید و شاخص دلار در سطح ۹۹.۰۰ تثبیت شد.
  • بانک مرکزی ژاپن نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کرد؛ ین تضعیف شد و USD/JPY به بالاترین سطح از فوریه رسید.
  • بانک مرکزی کانادا نرخ بهره را ۰.۲۵٪ کاهش داد.
  • یورو در برابر دلار بالای ۱.۱۶۰۰ معامله می‌شود و طلا با رشد ۱٪ تا سطح ۳۹۷۰ دلار بازگشت داشته است.

آرامش نسبی بازارها پیش از تصمیم سیاستی بانک مرکزی اروپا

پس از نوسانات شدید روز چهارشنبه در بازارهای مالی، سرمایه‌گذاران روز پنجشنبه با احتیاط بیشتری معامله کردند و نگاه‌ها به تصمیم بانک مرکزی اروپا (ECB) دوخته شده است. در همین روز، داده‌های مقدماتی تولید ناخالص داخلی (GDP) سه‌ماهه سوم آلمان و منطقه یورو نیز منتشر خواهد شد.

فدرال رزرو آمریکا در نشست ماه اکتبر خود نرخ بهره را به میزان ۲۵ واحد پایه (bps) کاهش داد و به محدوده ۴ تا ۴.۲۵ درصد رساند که مطابق با انتظارات بازار بود. همچنین، فدرال رزرو اعلام کرد که از اول دسامبر برنامه کاهش ترازنامه خود را متوقف خواهد کرد و بازپرداخت اوراق با پشتوانه وام مسکن (MBS) را در اوراق خزانه سرمایه‌گذاری می‌کند.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در کنفرانس خبری پس از نشست گفت که کاهش نرخ بهره دیگر در نشست دسامبر “قطعی نیست” و افزود که چشم‌انداز اشتغال و تورم نسبت به سپتامبر تغییر چندانی نکرده است. او تأکید کرد که بانک مرکزی باید ریسک‌های ناشی از تورم پایدارتر را به دقت مدیریت کند.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

بازده اوراق خزانه‌داری ۱۰ ساله آمریکا بیش از ۲٪ افزایش یافت و از سطح ۴٪ عبور کرد. در نتیجه، شاخص دلار آمریکا (DXY) با رشد ۰.۴٪ در روز به سطح ۹۹.۰۰ رسید. در معاملات اولیه پنجشنبه، این شاخص در همین محدوده در حال تثبیت بود، در حالی که شاخص‌های سهام آمریکا عملکردی ترکیبی (mixed) داشتند.

در ژاپن، بانک مرکزی (BoJ) نیز نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کرد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. در بیانیه منتشرشده، این بانک تأکید کرد که در صورت حرکت اقتصاد و تورم مطابق پیش‌بینی‌ها، روند افزایش تدریجی نرخ‌ها ادامه خواهد یافت.
رئیس بانک مرکزی ژاپن، کازوئو اوئدا، در سخنانی پس از نشست گفت که این نهاد قصد دارد مدتی صبر کند تا تأثیر تعرفه‌های آمریکا بر اقتصاد ژاپن را بسنجد و افزود که زمان مشخصی برای افزایش بعدی نرخ‌ها تعیین نشده است.
پس از این اظهارات، ین ژاپن تضعیف شد و جفت‌ارز USD/JPY در معاملات اروپایی تا سطح ۱۵۳.۵۰، بالاترین سطح از فوریه، صعود کرد.

در کانادا نیز، بانک مرکزی کانادا (BoC) نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد کاهش داد و به سطح ۲.۲۵٪ رساند. جفت‌ارز USD/CAD که در معاملات روز چهارشنبه به زیر ۱.۳۹۰۰ سقوط کرده بود، دوباره رشد کرد و تقریباً بدون تغییر در محدوده ۱.۳۹۵۰ تثبیت شد.

در اروپا، پیش‌بینی می‌شود که بانک مرکزی اروپا نرخ‌های کلیدی را بدون تغییر نگه دارد. معامله‌گران به دقت به سخنان کریستین لاگارد، رئیس ECB، گوش خواهند داد تا سرنخی از احتمال کاهش نرخ بهره در آخرین نشست سال به دست آورند. پس از افت بیش از ۰.۴٪ در روز چهارشنبه، جفت‌ارز EUR/USD بازگشت داشته و در بالای ۱.۱۶۰۰ معامله می‌شود.

در بازار پوند نیز، GBP/USD که روز گذشته تا زیر ۱.۳۱۵۰ (پایین‌ترین سطح دوماهه) کاهش یافت، صبح پنجشنبه در محدوده ۱.۳۲۰۰ نوسان دارد.

در بازار فلزات گران‌بها، اونس طلا (XAU/USD) برای چهارمین روز متوالی با کاهش بسته شد، اما روز پنجشنبه حدود ۱٪ رشد کرد و در نزدیکی ۳۹۷۰ دلار در حال معامله است.

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی از این لینک استفاده نمایید: چارت های بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *