سهام جهانی و بازده اوراق قرضه کاهش یافت، معامله گران داده های ضعیف چین را ارزیابی می کنند
سهام جهانی روز سهشنبه با کاهش بازده اوراق قرضه همراه شد. احساسات سرمایه گذاران تحت تأثیر داده های اقتصادی ضعیف چین و پیش بینی گزارش تورم مهم از ایالات متحده در اواخر هفته قرار گرفت.
سهام بانک های منطقه یورو به دنبال تصویب مالیات 40 درصدی ایتالیا بر وام دهندگان برای سال 2023، کاهش قابل توجهی را تجربه کرد. علاوه بر این، مودیز رتبه اعتباری چندین بانک کوچک و متوسط ایالات متحده را کاهش داد.
شاخص سهام جهانی اماسسیآی با 0.23 درصد کاهش در مقایسه با 0.5 درصد افزایش در روز دوشنبه مواجه شد. شاخص اماسسیآی آسیا، بدون احتساب ژاپن، 1.11 درصد کاهش یافت.
داده های اقتصادی چین نشان می دهد که واردات در ماه جولای 12.4 درصد کاهش یافته است که بیش از پیش بینی های کاهش 5 درصدی است. صادرات نیز 14.5 درصد در مقایسه با کاهش 12.5 درصدی پیش بینی شده کاهش یافت.
در اروپا، شاخصهای سهام با کاهش 0.26 درصدی STOXX 600 و DAX آلمان 0.33 درصد کاهش یافتند. شاخص FTSE 100 بریتانیا در معاملات اولیه 0.29 درصد کاهش یافت.
به دنبال افزایش 0.9 درصدی شاخص سهام در روز دوشنبه، معاملات آتی S&P 500 آمریکا 0.29 درصد کاهش یافت. معاملات آتی نزدک 0.39 درصد کاهش یافت.
نگرانی ها در مورد بخش املاک چین بر بازار تأثیر بیشتری گذاشت. کانتری گاردن، بزرگترین توسعهدهنده املاک خصوصی چین، فاش کرد که دو کوپن اوراق قرضه دلاری را که سررسید آن در تاریخ 6 آگوست میرسد، پرداخت نکرده است، که بر علائم استرس در این بخش افزوده است.
بازده اوراق قرضه آمریکا و اروپا کاهش یافت و برخی از افزایشهای اخیر را معکوس کرد.
بازدهی 10 ساله خزانه داری ایالات متحده پس از رسیدن به بالاترین سطح خود از نوامبر در اوایل هفته، با 7 واحد کاهش به 4.012 درصد رسید. بازده به طور معکوس به قیمت اوراق قرضه حرکت می کند.
دلار آمریکا در برابر شرکای تجاری اصلی تقویت شد زیرا سرمایه گذاران به دنبال دارایی های مطمئن تر بودند و با 0.29 درصد افزایش به 102.38 رسید.
سهام بانک های منطقه یورو در روز سه شنبه به دلیل تصمیم مالیاتی ایتالیا با کاهش 2.67 درصدی شاخص بانک های منطقه یورو بیشترین کاهش را تجربه کردند. گروه بانکی BPER ایتالیا 8.27 درصد سقوط کرد در حالی که Intesa Sanpaolo 7.32 درصد سقوط کرد. Commerzbank آلمان 3.48 درصد کاهش داشت.
مودیز همچنین با کاهش رتبه اعتباری 10 بانک به میزان یک درجه و قرار دادن شش غول بانکی، از جمله بانک نیویورک ملون، برای کاهش بالقوه، به این احساسات منفی کمک کرد.
سرمایه گذاران مشتاقانه منتظر ارقام تورم ایالات متحده در روز پنجشنبه برای ماه ژوئیه هستند که بر تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره در ماه سپتامبر تأثیر خواهد گذاشت. پیشبینی میشود که تورم ایالات متحده در ماه جولای به 3.3 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل شتاب داشته باشد و انتظار میرود نرخ اصلی در 4.8 درصد باقی بماند.
آمارهای تورم چین نیز در روز چهارشنبه پیشبینی میشود و اقتصاددانان پیشبینی میکنند که رقم سالانه منهای 0.4 درصد برای جولای باشد.
امکان محرک اقتصادی از سوی دولت مرکزی چین برای تقویت اقتصاد همچنان توسط سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است. در حالی که اقدامات جزئی برای حمایت از بازار املاک اجرا شده است، هیچ طرح محرک جامعی ارائه نشده است.
قیمت نفت خام نیز با کاهش 0.87 درصدی به 81.24 دلار در هر بشکه و نفت خام برنت با 0.86 درصد کاهش به 84.60 دلار در هر بشکه رسید.