اخبار فارکس

اخبار فارکس: پایداری دلار آمریکا در آستانه انتشار داده‌های کلان اقتصادی و فشار ترامپ بر فدرال رزرو

نکات مهم خبر

  • دلار آمریکا در معاملات پنجشنبه با رشد ۰.۲ درصدی به حوالی ۹۸.۴۰ رسید.
  • صورتجلسه نشست جولای فدرال رزرو: بیشتر اعضا با ثابت نگه داشتن نرخ بهره موافق بودند؛ تأثیر تعرفه‌ها بر تورم هنوز نامشخص است.
  • ترامپ خواستار استعفای لیزا کوک، عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو شد؛ او تحت فشار اتهامات مربوط به وام‌های مسکن قرار گرفته است.
  • داده‌های کلان پنجشنبه: PMI اولیه در آلمان، منطقه یورو و بریتانیا + آمار هفتگی بیکاری آمریکا + فروش خانه‌های موجود در ژوئیه.
  • آسیا: PMI ترکیبی استرالیا به ۵۴.۹ رسید (بالاترین سرعت رشد فعالیت از ماه جولای)؛ اما دلار استرالیا به پایین‌ترین سطح از ژوئن سقوط کرد (۰.۶۴۲۰).
  • ژاپن: PMI تولیدی به ۴۹.۹ رسید (بهبود اندک) و PMI خدمات به ۵۲.۷ کاهش یافت؛ دلار/ین بالای ۱۴۷.۵۰ درجا زد.
  • پوند/دلار پس از داده‌های تورم بریتانیا همچنان زیر ۱.۳۴۵۰ قرار دارد.
  • یورو/دلار زیر ۱.۱۶۵۰ معامله می‌شود.
  • طلا پس از رشد ۱٪ در روز چهارشنبه، روز پنجشنبه دوباره زیر ۳۳۴۰ دلار در هر اونس درجا زد.

اخبار فارکس

دلار آمریکا روز پنجشنبه در برابر ارزهای رقیب خود مقاوم باقی ماند، زیرا سرمایه‌گذاران در انتظار داده‌های کلان اقتصادی از اروپا، بریتانیا و آمریکا هستند. شاخص دلار (DXY) پس از افت جزئی در روز چهارشنبه، دوباره رشد کرد و در معاملات صبح اروپا حدود ۹۸.۴۰ قرار گرفت.

صورتجلسه نشست ماه جولای فدرال رزرو که چهارشنبه منتشر شد نشان داد بیشتر اعضا ترجیح دادند نرخ بهره بدون تغییر باقی بماند. در این گزارش آمده بود که برای درک بهتر از میزان و پایداری اثر تعرفه‌های تجاری بر تورم به زمان بیشتری نیاز است.

در همین حال، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ بار دیگر فشارها بر بانک مرکزی را افزایش داد و خواستار استعفای لیزا کوک، عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو شد. این درخواست پس از آن مطرح شد که گزارش‌هایی درباره وام‌های مسکن او در ایالت‌های میشیگان و جورجیا منتشر شد.

در آسیا، داده‌های استرالیا نشان داد شاخص ترکیبی PMI در اوت به ۵۴.۹ رسید که نشان‌دهنده شتاب گرفتن فعالیت اقتصادی بخش خصوصی است؛ با این حال، دلار استرالیا (AUD/USD) به پایین‌ترین سطح از ماه ژوئن سقوط کرد. در ژاپن نیز شاخص PMI تولیدی بهبود یافت و از ۴۸.۹ به ۴۹.۹ رسید، اما PMI خدمات به ۵۲.۷ کاهش یافت. دلار/ین در صبح اروپا اندکی بالای ۱۴۷.۵۰ معامله شد.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

در اروپا، پوند/دلار علی‌رغم انتشار داده‌های تورمی بریتانیا نتوانست تقویت شود و همچنان زیر سطح ۱.۳۴۵۰ قرار دارد. یورو/دلار نیز پس از چند روز ثبات، در صبح پنجشنبه زیر ۱.۱۶۵۰ درجا زد.

در بازار کالاها، اونس جهانی طلا روز چهارشنبه با افت بازدهی اوراق ۱۰ ساله آمریکا حدود ۱ درصد رشد کرده بود، اما در معاملات پنجشنبه نتوانست روند صعودی خود را حفظ کند و دوباره به زیر ۳۳۴۰ دلار در هر اونس بازگشت.

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی و فارکس از این لینک استفاده نمایید: چارت بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

آمارکتس
آمارکتس
(تا 20% بونوس اضافی)
ثبت نام سریع
اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *