اخبار فارکس

دلار آمریکا در روز تعطیل چهارم ژوئیه عقب‌نشینی می‌کند – داده‌های مثبت NFP

خلاصه خبر:

  • شاخص دلار آمریکا (DXY) پس از دو روز رشد، کاهش یافته و در محدوده ۹۷.۰۰ باقی مانده است
  • داده‌های مثبت NFP نشان داد که اشتغال در آمریکا در ماه ژوئن ۱۴۷ هزار شغل افزایش یافته و نرخ بیکاری به ۴.۱٪ کاهش یافته است
  • طرح مالیاتی ترامپ در مجلس نمایندگان به تصویب رسید و برای امضا به رئیس‌جمهور فرستاده شد
  • ترامپ اعلام کرد که از جمعه ارسال نامه‌های تعرفه‌ای را آغاز می‌کند و تعرفه‌ها از ۱ اوت به اجرا در می‌آید
  • EUR/USD پس از کاهش بیش از ۰.۳٪ در روز گذشته، در محدوده ۱.۱۷۸۰ تقویت شده است
  • GBP/USD علی‌رغم قدرت دلار، روز پنج‌شنبه کسب سود کرد و بالای ۱.۳۶۵۰ باقی ماند
  • طلا (XAU/USD) پس از سه روز افزایش متوالی، روز پنج‌شنبه حدود ۱٪ کاهش داشت و در محدوده ۳۳۴۰ دلار معامله می‌شود

اخبار بازار فارکس امروز

بازارها در روز جمعه، ۴ ژوئیه، نسبتاً آرام بوده‌اند و شاخص دلار آمریکا (DXY) پس از دو روز رشد، کاهش یافته و به زیر ۹۷.۰۰ رسیده است. این عقب‌نشینی ناشی از تردیدهایی است که به‌ویژه پس از داده‌های مثبت اشتغال (NFP) که باعث تقویت اولیه دلار شد، در بازار ایجاد شده است.

در روز پنج‌شنبه، داده‌های NFP نشان داد که اشتغال در آمریکا در ماه ژوئن ۱۴۷ هزار شغل افزایش یافته که از پیش‌بینی‌ها بیشتر بود و نرخ بیکاری به ۴.۱٪ کاهش یافت. این به‌طور موقت فشارهایی به دلار وارد کرد و شاخص دلار به بالای ۹۷.۴۰ رسید، اما در معاملات روز جمعه، شاخص در حال تصحیح و عقب‌نشینی است.

در سیاست‌های داخلی، طرح مالیاتی ترامپ در مجلس نمایندگان به تصویب رسید و اکنون برای امضا به رئیس‌جمهور فرستاده شده است. ترامپ همچنین اعلام کرده که از جمعه شروع به ارسال نامه‌های تعرفه‌ای به کشورهای مختلف می‌کند و به‌تبع آن تعرفه‌ها از ۱ اوت به اجرا در می‌آید.

در زمینه سیاست تجاری چین و آمریکا، وزارت تجارت چین اعلام کرد که دو کشور در حال افزایش تلاش‌ها برای اجرای نتایج چارچوب لندن هستند، که تاثیر مستقیمی بر جفت ارز AUD/USD نداشته و این جفت ارز در سطح ۰.۶۵۷۰ ثابت باقی ماند.

در جبهه ارزهای اروپا، یورو/دلار پس از افت بیش از ۰.۳٪ در روز گذشته، در روز جمعه اندکی تقویت شد و در سطح ۱.۱۷۸۰ معامله می‌شود. کریستین لاگارد رئیس بانک مرکزی اروپا نیز اعلام کرد که برای رسیدن به هدف تورم هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد.

در حالی که پوند استرلینگ (GBP/USD) علی‌رغم قدرت دلار، روز پنج‌شنبه رشد کرده و بالاتر از ۱.۳۶۵۰ قرار دارد، ین ژاپن (USD/JPY) تحت فشار نزولی قرار داشته و به سمت ۱.۴۴.۰۰ کاهش می‌یابد.

در بازار طلا (XAU/USD)، این فلز زرد پس از سه روز افزایش متوالی، روز پنج‌شنبه حدود ۱٪ کاهش داشته و در سطح ۳۳۴۰ دلار در حال معامله است.

بروکرهای پیشنهادی

آمارکتس
آمارکتس
(تا 20% بونوس اضافی)
ثبت نام سریع
اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *