فارکس

گزارش روز – وضعیت دلار پس از کاهش نرخ تورم چین

دلار پس از کاهش نرخ تورم چین

ارزش دلار آمریکا (USD) کاهش یافت. این کاهش با انتشار داده‌هایی آغاز شد که نشان می‌دهد اقتصاد چین در ماه گذشته دچار کاهش قیمت شده است. تورم به معنای کاهش قیمت کالاها و خدمات است که می تواند منجر به کاهش هزینه های مصرف کننده شود. در پاسخ به این وضعیت اقتصادی، این گمانه زنی وجود دارد که دولت چین ممکن است اقدامات محرک دیگری را برای حمایت از اقتصاد ارائه کند. در نتیجه، سرمایه گذاران به سمت دارایی های با ریسک بالاتر رفتند.

پاسخ یوان به تورم

علیرغم کاهش تورم در چین، ارزش یوان (CNY) به دلیل فروش دلار آمریکا توسط بانک های دولتی چین افزایش یافت. این به یوان کمک کرد تا از پایین ترین سطح اخیر خود بازگردد. بانک مرکزی چین همچنین نرخ مبادله ای قوی تر از حد انتظار برای یوان تعیین کرد که نشان دهنده نگرانی آنها از کاهش اخیر یوان بود.

شاخص دلار و سایر ارزها

شاخص دلار امریکا DXY

شاخص دلار (DXY) که دلار را در برابر سبدی از سایر ارزهای اصلی از جمله یورو و استرلینگ اندازه گیری می کند، با 0.22 درصد کاهش به 102.29 رسید. این یک معکوس جزئی از افزایش 0.47 درصدی جلسه قبل بود. در همین حال، یورو (EUR) و استرلینگ (GBP) هر دو در برابر دلار تقویت شدند و یورو 0.3 درصد و استرلینگ 0.16 درصد افزایش یافت.

بازارهای اروپایی و اطلاعیه مالیات ایتالیا

بازارهای اروپایی پس از افت دیروز سهام، اندکی تسکین یافتند. این کاهش به دلیل اعلام غیرمنتظره دولت ایتالیا در مورد مالیات بادآورده بر بانک ها بود که منجر به کاهش 3.5 درصدی سهام بانک های بزرگ منطقه یورو شد. وزارت دارایی بعداً موضع خود را در مورد مالیات ملایم تر کرد.

داده های شاخص قیمت مصرف کننده چین (CPI)

قیمت های مصرف کننده چین برای اولین بار در بیش از دو سال در ماه جولای کاهش یافت که نشان دهنده کاهش تورم است. این داده ها به جای افزایش تقاضا برای دلار آمریکا به عنوان یک دارایی امن، این باور را در میان برخی از سرمایه گذاران تقویت کرد که دولت چین ممکن است از محرک های پولی برای تثبیت اقتصاد استفاده کند.

چشم انداز اقدامات دلار و بانک مرکزی

برخی کارشناسان معتقدند که هنوز هیچ نشانه روشنی از حمایت قریب الوقوع از اقتصاد چین از سوی مقامات وجود ندارد. انتظار می‌رود شاخص دلار به طور نسبی در بالای 102 باقی بماند، اما ممکن است با مقاومت در حدود 103 مواجه شود.

سایر ارزها

دلار استرالیا (AUD) 0.13٪ افزایش یافت، در حالی که دلار نیوزلند (NZD) پس از رسیدن به پایین ترین سطح اخیر در جلسه قبل، 0.16٪ افزایش یافت.

داده های تورم آتی ایالات متحده و دیدگاه های بانک مرکزی

بازار در انتظار داده های تورم ایالات متحده است که می تواند بینشی در مورد تصمیمات سیاست آتی فدرال رزرو ارائه دهد. برخی کارشناسان بر این باورند که بانک‌های مرکزی در درجه اول نگران قیمت خدمات و تنگنای بازار کار هستند که ممکن است تحت تأثیر وضعیت چین قرار نگیرد.

دیدگاه های متفاوت در بین مقامات فدرال رزرو

نظرات متفاوتی بین مقامات فدرال رزرو ایالات متحده (Fed) در مورد نرخ بهره وجود دارد. در حالی که برخی، مانند پاتریک هارکر، رئیس فدرال رزرو فیلادلفیا و رافائل بوستیک، رئیس فدرال رزرو آتلانتا، پیشنهاد می کنند که نرخ ها در حال حاضر به اندازه کافی بالا هستند، دیگران، مانند میشل بومن، رئیس فدرال رزرو، افزایش بیشتر نرخ را پیش بینی می کنند.

انتظارات بازار برای افزایش نرخ

علیرغم دیدگاه‌های متفاوت، معامله‌گران بازار پول به شدت از افزایش یک چهارم واحدی نرخ در نشست بعدی فدرال رزرو در ماه سپتامبر حمایت می‌کنند که احتمال آن 86.5 درصد است.

forex learning package

مجموعه کامل آموزش فارکس از صفر تا صد (رایگان)

سری آموزش کامل فارکس از مبتدی تا پیشرفته و مباحث تکمیلی شامل بیش از 120 مبحث و ساعت ها ویدیوی آموزشی

مجموعه آموزش کامل فارکس
tejarat afarin logo

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *