قیمت نفت خام برنت نسبت به سقوط جلسه قبل بهبود یافت و در ساعات آسیایی روز دوشنبه حدود 79.75 دلار در هر بشکه معامله شد. این افزایش قیمت نفت خام عمدتاً ناشی از این گمانه زنی است که فدرال رزرو آمریکا (Fed) ممکن است نرخ بهره را در ماه سپتامبر کاهش دهد.
با این حال، دادههای قویتر از حد انتظار اشتغال ایالات متحده که در روز جمعه منتشر شد، باعث شد تا معاملهگران انتظارات خود از کاهش نرخ بهره را به تاخیر بیاندازند. بر اساس گزارش اداره آمار کار ایالات متحده (BLS)، حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده (NFP) در ماه می 272,000 افزایش یافته است که از 165,000 در آوریل افزایش یافته است. دادههای قوی اشتغال خریداران را به سمت دلار آمریکا (USD) جذب کرده است و با گرانتر کردن این کالا برای کشورهایی که از ارزهای دیگر استفاده میکنند، قیمت نفت را تحت فشار قرار داده است.
اگر هزینه های استقراض برای مدت طولانی بالا بماند و بر تقاضای نفت تأثیر منفی بگذارد، قیمت نفت خام ممکن است با فشار بیشتری مواجه شود. یک گزارش قوی مشاغل ایالات متحده موضع تندروانه فدرال رزرو را تقویت می کند. ابزار CME FedWatch نشان می دهد که احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در ماه سپتامبر به میزان حداقل 25 واحد پایه به نزدیک به 48.0 درصد کاهش یافته است.
علاوه بر این، نگرانی ها در مورد مازاد عرضه نفت بالقوه افزایش یافته است زیرا سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) تصمیم گرفتند به تدریج کاهش داوطلبانه هشت کشور عضو را از ماه اکتبر لغو کنند. انتظار میرود تا دسامبر بیش از 500 هزار بشکه در روز دوباره وارد بازار شود که در مجموع 1.8 میلیون بشکه در روز تا ژوئن 2025 باز خواهد گشت.