گزارش دلار – در یک روز خلوت از لحاظ تقویم اقتصادی، دلار آمریکا فرود نرمی را تجربه می کند
دلار آمریکا (USD) در روز دوشنبه موضع ثابت با کمی افت را حفظ کرده است، به طوری که شاخص دلار DXY دقیقاً در میانه محدوده هفته گذشته در 105.30 قرار گرفته است. آغاز هفته شاهد شروع آرامی در تقویم اقتصادی هستیم، اما انتظار می رود با انتشار اعداد شاخص قیمت تولید کننده (PPI) ایالات متحده در روز سه شنبه و داده های شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) در روز چهارشنبه فعالیت ها و نوسانات در روزهای آینده افزایش یابد.
از بابت فدرال رزرو (Fed)، دوشنبه حضور دو عضو فدرال رزرو برای سخنرانی را خواهیم داشت. فیلیپ جفرسون، نایب رئیس فدرال رزرو، قرار است سخنان افتتاحیه را ایراد کند و در یک جلسه پرسش و پاسخ در کنفرانس تئوری و عمل در کلیولند شرکت کند. لورتا مستر، رئیس بانک فدرال رزرو کلیولند، در همان جلسه به او ملحق خواهد شد. هر دو سخنران در کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) برای امسال اعضای رای دهنده هستند.
سرخط خبرهای دلار
در ساعت 16:30 به وقت ایران، فیلیپ جفرسون، نایب رئیس فدرال رزرو و لورتا مستر، رئیس فدرال رزرو کلیولند، قرار است در یک جلسه پرسش و پاسخ در کنفرانس تئوری و عمل در کلیولند شرکت کنند.
وزارت خزانه داری ایالات متحده قصد دارد اوراق 3 ماهه و 6 ماهه را حدود ساعت 19:00 به وقت ایران به حراج بگذارد.
بازارهای سهام هفته را با روندی متفاوت آغاز کرده اند، به خصوص پس از اینکه داکس آلمان در روز جمعه رکورد جدیدی را ثبت کرد. به نظر می رسد سرمایه گذاران برای اواخر هفته منتظر مانده اند.
با توجه به CME Fedwatch Tool، به احتمال 96.5 درصد در ژوئن هیچ تغییری در نرخ سیاستی فدرال رزرو مشاهده نمی شود. احتمال کاهش نرخ در ماه جولای نیز بعید است، در حالی که برای سپتامبر، 48.6 درصد احتمال دارد که نرخ ها 25 واحد پایه کمتر از سطح فعلی باشد.
اوراق بهادار 10 ساله خزانه داری ایالات متحده در حدود 4.47 درصد معامله می شود، در نزدیکی محدوده پایین تر این دوشنبه پس از رسیدن به 4.94 درصد در اوایل.
بررسی فنی DXY
شاخص دلار آمریکا (DXY) به نظر می رسد در حال ورود به دوره فرود با احتمال کاهش بیشتر است. فعالان بازار سه سناریو را در نظر می گیرند که دو مورد از آنها به نفع کاهش گرینبک است. معامله گران برای تایید هر یک از این سناریوها، داده های دریافتی را به دقت زیر نظر خواهند داشت.
دو سناریوی اول که می تواند منجر به کاهش ارزش دلار شود، شامل رکود تورمی یا افزایش نرخ تورم است. در مورد رکود تورمی، رشد اقتصادی بدتر میشود در حالی که تورم بالا باقی میماند و فدرال رزرو قادر به کاهش نرخ بهره برای کاهش رکود اقتصادی نیست. در مقابل، احیای مجدد روند کاهش تورم می تواند ماه ژوئن را برای کاهش نرخ بهره بازگرداند که به طور بالقوه منجر به فرود نرم می شود. تنها سناریویی که میتواند دلار آمریکا را تقویت کند، این است که دادههای اقتصادی از انتظارات بهتر عمل کند در حالی که تورم همچنان بالا بماند، که نشانهای از احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره است.
در روند صعودی، شاخص دلار باید سطح محوری 105.52 را که از 11 آوریل تا کنون قابل توجه بوده است، پس بگیرد، در حالت ایده آل با بسته شدن روزانه بالاتر از این سطح. پس از شکست، این شاخص می تواند برای سومین بار بالاترین سطح 16 آوریل را در 106.52 هدف قرار دهد. حرکت رو به بالا بیشتر ممکن است با مقاومت در 107.00 روبرو شود، که یک سطح دور قابل توجه است، و سپس در 107.35، مطابق با اوج 3 اکتبر.
از جنبه نزولی، میانگین متحرک ساده 55 روزه و 200 روزه (SMAs) به ترتیب در 104.54 و 104.25، قبلاً پشتیبانی قابل توجهی را ارائه کرده اند. اگر این سطوح نتوانند حفظ شوند، سطح پشتیبانی کلیدی بعدی SMA 100 روزه نزدیک به 103.89 است.