قیمت نفت خام برنت در جریان معاملات روز دوشنبه آسیایی، روند کاهشی خود را شکست و در حدود 83.56 دلار در هر بشکه بود. افزایش قیمت نفت به دنبال تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت نفت خود در ماه ژوئن برای اکثر مناطق صورت گرفت. این کشور قیمتهای فروش رسمی (OSP) را برای نفت خام فروخته شده به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه در ماه ژوئن افزایش داد که نشاندهنده خوشبینی نسبت به تقاضای قوی در طول ماههای تابستان است.
علاوه بر این، انتظار میرود که سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) سطح فعلی تولید نفت خود را تا سه ماه دیگر حفظ کنند، زمانی که وزیران تخصیص تولید را در اول ژوئن مورد ارزیابی مجدد قرار دهند. هفته گذشته، تولیدکنندگان اوپک پلاس آمادگی خود را برای تمدید کاهش تولید داوطلبانه اعلام کردند. 2.2 میلیون بشکه در روز پس از ژوئن در صورتی که تقاضای نفت آنطور که پیش بینی می شد بهبود نیابد.
در جبهه ژئوپلیتیک، نگرانی ها در مورد شکست احتمالی در دستیابی به توافق آتش بس غزه، قیمت طلای سیاه را بالاتر برده است. به گزارش رویترز، این نگرانی از تشدید بیشتر درگیری اسرائیل و حماس در خاورمیانه را افزایش می دهد. حماس بار دیگر خواستار پایان دادن به درگیری ها در ازای آزادی گروگان ها شده است، شرطی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل قاطعانه آن را رد کرده است.
در سمت تقاضا، دادههای شغلی کمتر از حد انتظار در ایالات متحده امیدها را برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری افزایش داده است و بر پویایی تقاضا تأثیر میگذارد. نرخهای بهره پایینتر میتواند فعالیت اقتصادی در ایالات متحده را تحریک کند و در نتیجه چشمانداز تقاضا برای نفت را افزایش دهد. علاوه بر این، این احساس فشار نزولی بر دلار آمریکا (USD) وارد میکند و به طور موثر هزینه نفت خام را برای کشورهایی که از ارزهای جایگزین استفاده میکنند کاهش میدهد.