دلار در مقابل یورو و ین ثابت ماند، ولی در مقابل یوان چین ضعف نشان داد
روز پنجشنبه، دلار آمریکا در برابر یورو و ین ثابت ماند، اما در برابر دلار استرالیا و یوان چین کاهش یافت. در اینجا برخی از نکات کلیدی ذکر شده است:
دلار آمریکا و سایر ارزها
شاخص دلار در برابر سبدی از ارزها عمدتاً بدون تغییر معامله شد، اما نزدیک به پایین ترین سطح 15 ماهه خود در هفته باقی ماند.
پوند (GBP) در طول هفته پس از آنکه دادههای تورم بریتانیا روند کاهشی را نشان داد، 2.3 درصد کاهش ارزش داشت.
دلار استرالیا (AUD) عملکرد برجسته ای داشت و پس از اینکه داده های مشاغل داخلی از انتظارات فراتر رفت، تا 1.1 درصد افزایش یافت و احتمال افزایش بیشتر نرخ از سوی بانک مرکزی استرالیا را نشان می دهد.
دلار نیوزلند (NZD) با افزایش 0.3 درصدی در روز همراه شد.
یورو (EUR) در روز قبل از نشست سیاست گذاری بانک مرکزی اروپا (ECB) در هفته آینده ثابت ماند و در 1.120 دلار قرار گرفت.
ین ژاپن (JPY) تقویت شد و جفت ارز USD/JPY با 0.2% کاهش در روز به 139.44 رسید.
یوان چین و جریان سرمایه
یوان چین (CNY) پس از آنکه مقامات پولی در پکن قانونی را که به شرکتها اجازه میدهد تا در خارج از کشور جمعآوری کنند، کاهش دادند، افزایش یافت.
علاوه بر این، اعتقاد بر این بود که بانکهای دولتی بزرگ در چین دلار را در بازار فراساحلی فروختهاند و یوان را بیشتر تقویت کردهاند.
تشویق جریان های ورودی بیشتر سرمایه می تواند به کاهش بخشی از فشار نزولی اخیر بر یوان کمک کند.
بانک انگلستان و انتظارات نرخ بهره
استرلینگ (GBP) به سمت پنجمین زیان روزانه پیش رفت که طولانی ترین دوره کاهش از پاییز گذشته است، پس از اینکه داده های تورم بریتانیا کمتر از انتظارات بازار بود.
سرمایه گذاران انتظارات خود را برای افزایش نرخ بهره بانک مرکزی انگلستان در آینده کاهش داده اند، به طوری که طبق بازارهای پولی، افزایش بالای 6 درصد از 5 درصد فعلی که اکنون بعید به نظر می رسد.
به طور کلی، انتظار میرود که واکنش بازار فارکس به دادهها در حال حاضر بیثبات باشد، و هر بخش از اطلاعات جدید تأثیر اغراقآمیزی بر انتظارات برای چرخه نرخ بهره در هر کشور دارد. علاوه بر این، نشست آتی سیاست بانک مرکزی اروپا و عدم اطمینان در مورد افزایش نرخ در آینده بر بازار فارکس تأثیر می گذارد.