اخبار فارکس

هشدار بانک جهانی درباره خطر رکود جهانی در چشم انداز اقتصادی

  • بانک جهانی نگران است که “شوک های نامطلوب بیشتر” اقتصاد جهانی را در سال 2023 به سمت رکود سوق دهد و کشورهای کوچک آسیب پذیر باشند.
  • بانک جهانی گفت، حتی بدون یک بحران دیگر، رشد جهانی در سال جاری به شدت کاهش می یابد که منعکس کننده سیاست های سختگیرانه همزمان با هدف مهار تورم بسیار بالا، بدتر شدن شرایط مالی و ادامه اختلالات ناشی از حمله روسیه به اوکراین است.
  • در این بیانیه آمده است: “این بسیار مهم است که سیاستگذاران بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه اطمینان حاصل کنند که هرگونه حمایت مالی بر گروه‌های آسیب‌پذیر متمرکز است، انتظارات تورمی به خوبی ثابت می‌ماند و سیستم‌های مالی همچنان انعطاف‌پذیر هستند.”

کریستالینا جورجیوا، مدیر صندوق بین‌المللی پول، سال 2023 را با هشداری مبنی بر اینکه جهان با «سالی سخت، سخت‌تر از سالی که پشت سر گذاشتیم» آغاز کرد. او در مصاحبه ای که اول ژانویه پخش شد به شبکه CBS گفت: یک سوم اقتصاد جهانی در رکود خواهد بود زیرا اقتصاد ایالات متحده، اتحادیه اروپا و چین به طور همزمان در حال کاهش هستند.

بروکرهای پیشنهادی

آمارکتس
آمارکتس
(تا 20% بونوس اضافی)
ثبت نام سریع
اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

علی قانعی

سردبیر و تحلیلگر در سایت تجارت آفرین. بیش از 15 سال تجربه و فعالیت در بازارهای مالی، سرمایه گذاری و معامله در بازار سهام امریکا، فارکس و ارز دیجیتال. علی قانعی فوق لیسانس مدیریت بین الملل از دانشگاه شرق لندن با تجربه مدیرعاملی در شرکت های بین المللی فعال در حوزه FinTech است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *