بازارها در انتظار آمار خردهفروشی و سخنرانی مقامات فدرال رزرو

خلاصه اخبار فارکس امروز:
- دلار آمریکا پس از افت روز گذشته دوباره قدرت گرفته و شاخص دلار حدود ۰.۵٪ رشد کرده است.
- گزارش خردهفروشی ماه ژوئن و آمار هفتگی درخواستهای بیمه بیکاری آمریکا امروز منتشر میشود.
- ترامپ از جمهوریخواهان درباره احتمال اخراج رئیس فدرال رزرو نظرخواهی کرده است.
- نرخ بیکاری بریتانیا به ۴.۷٪ رسیده و پوند کاهش یافته است.
- نرخ بیکاری استرالیا بیشتر از انتظار افزایش یافته و دلار استرالیا به کمترین سطح سههفتهای سقوط کرده است.
- ین ژاپن دوباره در برابر دلار تضعیف شده است.
- قیمت طلا پس از رشد دیروز، دوباره زیر ۳۳۳۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است.
اخبار بازار فارکس امروز
پس از معاملات پرنوسان چهارشنبه، دلار آمریکا امروز پنجشنبه دوباره در برابر ارزهای رقیب تقویت شده و شاخص دلار حدود ۰.۵٪ رشد کرده است. در نیمه دوم روز، بازارها چشمانتظار انتشار گزارش خردهفروشی ماه ژوئن آمریکا و آمار هفتگی درخواستهای بیمه بیکاری هستند. همچنین چند تن از مقامات فدرال رزرو سخنرانی خواهند داشت.
به گزارش CBS News، ترامپ در گفتگو با جمهوریخواهان درباره احتمال برکناری رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، نظرخواهی کرده که این موضوع فشار نزولی بر دلار وارد کرد و باعث شد شاخص دلار چهارمین روند صعودی پیاپی خود را متوقف کند. همچنین ترامپ اعلام کرد که آمریکا به توافق تجاری با هند نزدیک شده و احتمال توافق با اروپا هم وجود دارد.
در اروپا، دفتر ملی آمار بریتانیا امروز اعلام کرد نرخ بیکاری این کشور در سه ماهه منتهی به ماه می به ۴.۷٪ افزایش یافته است. این خبر باعث کاهش ارزش پوند شد و GBP/USD به زیر ۱.۳۴ سقوط کرد.
یورو در برابر دلار همچنان تحت فشار است و زیر ۱.۱۶ معامله میشود. سرمایهگذاران منتظر انتشار دادههای نهایی شاخص قیمت مصرفکننده همگن (HICP) حوزه یورو هستند.
در استرالیا، نرخ بیکاری در ماه ژوئن به ۴.۳٪ رسیده که بالاتر از پیشبینیهاست و تعداد شاغلان تماموقت کاهش قابلتوجهی داشته است. این موضوع فشار فروش بر دلار استرالیا را افزایش داد و AUD/USD به پایینترین سطح سههفتهای رسید.
ین ژاپن پس از کاهش شدید در روز چهارشنبه، دوباره در برابر دلار آمریکا تضعیف شده است. مقامات ژاپنی نگرانی خود از نوسانات بازار ارز را تکرار کردهاند.
قیمت طلا که دیروز با کاهش بازدهی اوراق خزانه آمریکا رشد کرده بود، امروز دوباره تحت فشار قرار گرفته و زیر ۳۳۳۰ دلار در هر اونس معامله میشود.