اخبار فارکس

آنچه باید درباره بازارها امروز سه‌شنبه ۰۵ اسفند (۲۴ فوریه) بدانید

خلاصه خبر

  • دلار آمریکا پس از شروع نزولی هفته، روز دوشنبه تثبیت شد
  • بازارها همچنان تحولات مربوط به تعرفه‌های تجاری دولت آمریکا را دنبال می‌کنند
  • امروز داده‌های اعتماد مصرف‌کننده و اشتغال بخش خصوصی آمریکا منتشر می‌شود
  • یورو و پوند در برابر دلار تضعیف شده‌اند، ین ژاپن دوباره تحت فشار قرار گرفته است
  • طلا پس از ثبت اوج جدید در فوریه، وارد فاز اصلاحی شد

آنچه باید درباره بازارها امروز سه‌شنبه ۰۵ اسفند (۲۴ فوریه) بدانید

پس از آغاز منفی معاملات در ابتدای هفته، دلار آمریکا روز دوشنبه توانست در برابر ارزهای رقیب تثبیت شود و شاخص دلار در پایان روز تقریباً بدون تغییر بسته شد. در معاملات ابتدایی روز سه‌شنبه، شاخص دلار بار دیگر اندکی تقویت شده و بازارها با دقت تحولات مرتبط با سیاست‌های تعرفه‌ای ایالات متحده را دنبال می‌کنند.

در نیمه دوم معاملات امروز، انتشار میانگین چهار هفته‌ای تغییر اشتغال ADP و شاخص اعتماد مصرف‌کننده کنفرانس بورد برای ماه فوریه در کانون توجه فعالان بازار خواهد بود. همچنین چند تن از مقامات فدرال رزرو قرار است امروز سخنرانی داشته باشند که می‌تواند بر انتظارات نرخ بهره تأثیر بگذارد.

دلار آمریکا در ساعات ابتدایی روز دوشنبه تحت فشار قرار گرفت؛ چرا که بازارها به رأی دیوان عالی آمریکا علیه تعرفه‌های دولت ترامپ و واکنش رئیس‌جمهور مبنی بر افزایش فوری تعرفه‌های جهانی از ۱۰ به ۱۵ درصد واکنش منفی نشان دادند. با این حال، با افت سنگین شاخص‌های وال‌استریت در ابتدای معاملات، جریان تقاضای دارایی امن به نفع دلار تغییر کرد و در ساعات معاملاتی آمریکا باعث حمایت از این ارز شد.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

در معاملات اولیه روز سه‌شنبه، معاملات آتی شاخص‌های سهام آمریکا اندکی مثبت هستند و شاخص دلار در محدوده ۹۷.۹۰ با رشد خفیف روزانه معامله می‌شود. به گزارش وال‌استریت ژورنال، دولت ترامپ قصد دارد تعرفه‌های جدیدی با محوریت امنیت ملی بر چند صنعت کلیدی اعمال کند. این تعرفه‌ها بر اساس بخش ۲۳۲ قانون توسعه تجارت سال ۱۹۶۲ بوده و جدا از تعرفه جهانی ۱۵ درصدی اعلام‌شده در روز شنبه خواهد بود.

در آسیا، بانک مرکزی چین اعلام کرد نرخ بهره وام‌دهی یک‌ساله و پنج‌ساله را بدون تغییر و به ترتیب در سطوح ۳.۰۰ و ۳.۵۰ درصد حفظ کرده است. این تصمیم مطابق انتظار بازار بود و واکنش قابل توجهی در بازارها ایجاد نکرد.

در بازار ارز، جفت‌ارز یورو به دلار پس از عبور موقت از سطح ۱.۱۸۳۰ در روز دوشنبه، با از دست دادن شتاب صعودی خود با کاهش جزئی بسته شد و صبح سه‌شنبه در محدوده ۱.۱۷۷۰ معامله می‌شود. دلار به ین ژاپن نیز بخش عمده افت روزانه خود را جبران کرد و اکنون بالای سطح ۱۵۵.۰۰ قرار دارد. وزیر دارایی ژاپن اعلام کرده دولت این کشور جزئیات رأی دیوان عالی آمریکا درباره تعرفه‌ها را به دقت بررسی خواهد کرد.

پوند انگلیس در برابر دلار نوسان محدودی داشته و همچنان در کانالی فشرده زیر سطح ۱.۳۵۰۰ در حال معامله است.

در بازار فلزات گران‌بها، اونس طلا روز دوشنبه بیش از ۲ درصد رشد کرد و در معاملات آسیایی سه‌شنبه به بالاترین سطح خود در ماه فوریه بالای ۵٬۲۰۰ دلار رسید، اما سپس با تغییر جهت بازار وارد فاز اصلاحی شد. در زمان نگارش این گزارش، قیمت طلا اندکی بالاتر از ۵٬۱۵۰ دلار قرار دارد و بیش از ۱ درصد افت روزانه را ثبت کرده است.

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی از این لینک استفاده نمایید: چارت بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

بروکر اوتت مارکتس

اوتت مارکتس

(شرکت در قرعه کشی رالی استاک) ثبت نام سریع
بروکر آمارکتس

آمارکتس

(طرح های ویژه برای ایرانیان) ثبت نام سریع
بروکر GTCFX

GTCFX

(بروکر باسابقه بین المللی) ثبت نام سریع

کانال تلگرام تجارت آفرین

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *