دلار آمریکا به دلیل ترس از افزایش تورم و فروش اوراق قرضه تقویت شده است
دلار آمریکا (USD) در روز پنجشنبه انعطافپذیری قابلتوجهی را از خود نشان داد که عمدتاً به دلیل افزایش غیرمنتظره در یکی از مؤلفههای شاخص تورم کل ماهانه بود. این افزایش مجدد ترس از تورم، منجر به فروش اوراق قرضه شد که باعث افزایش بازدهی در ایالات متحده شد که آن نیز به نوبه خود باعث افزایش نرخ گرینبک در برابر اکثر ارزهای اصلی شد. بر اساس سطوح معاملات فعلی شاخص دلار آمریکا، به نظر می رسد که ضعف مشاهده شده در اوایل این هفته یک انحراف جزئی بوده است و هم اکنون شاهد افزایش قدرت دلار هستیم.
با نگاهی به داده های روز جمعه، متوجه می شویم که هیچ کاتالیزور قابل توجهی وجود ندارد که بتواند احساسات غالب را معکوس کند. هیچ رویداد برنامهریزیشدهای برای فدرال رزرو وجود ندارد، و انتظار نمیرود که شاخص قیمت واردات/صادرات و شاخص احساسات دانشگاه میشیگان (ISM) عوامل قوی در حرکت بازار باشند.
خلاصه ای از داده ها و رویدادهای بازار
در ساعت 12:30 به وقت گرینویچ، شاخص قیمت واردات و صادرات برای ماه سپتامبر منتشر می شود. انتظار میرود قیمتهای صادراتی به صورت ماهانه از 1.3% به 0.5% کاهش یابد، در حالی که پیشبینی میشود جزء سالانه از -5.5% به -4.0% برسد. انتظار میرود قیمت واردات به صورت ماهانه 0.5% باقی بماند، در حالی که انتظار میرود جزء سالانه از -3% به -1.4% حرکت کند.
در ساعت 14:00 به وقت گرینویچ، دانشگاه میشیگان (ISM) شاخص احساسات و انتظارات تورمی مصرف کننده خود را منتشر خواهد کرد. پیش بینی می شود که شاخص احساسات از 68.1 به 67.4 کاهش یابد، در حالی که انتظار می رود انتظارات تورمی نزدیک به 2.8٪ ثابت بماند.
بازار سهام در حال واکنش منفی به تغییر در احساسات هستند، به طوری که Hang Seng با سقوط بیش از 2٪ بزرگترین بازنده است. سهام اروپا نیز در حال عقب نشینی هستند، البته به میزان کمتر، در حالی که معاملات آتی سهام ایالات متحده در مورد جهت خود نامطمئن هستند.
CME Group FedWatch Tool نشان می دهد که بازارها با احتمال 90.2٪ قیمت گذاری می کنند که فدرال رزرو در نشست نوامبر خود نرخ های بهره را حفظ کند.
بازدهی معیار 10 ساله خزانه داری ایالات متحده به دنبال افزایش غیرمنتظره تورم کل، به 4.66 درصد رسید و برای مدت کوتاهی 4.69 درصد آزمایش شد. این تحول حرکت بازار اوراق قرضه به سمت نرخ های بالاتر را دوباره شعله ور کرده است.
تحلیل فنی شاخص دلار آمریکا (DXY)
DXY سرمایه گذاران و معامله گران را فریب داده است. پس از شکستن رگه برنده هفتگی خود برای مدت کوتاهی، خط روند صعودی فنی مهمی را نیز که از ماه ژوئیه از اقدام قیمت حمایت می کرد، شکست. پس از افزایش غیرمنتظره تورم ماهانه، به نظر می رسد که داستان بازدهی دوباره به جریان افتاده است و شاخص دلار آمریکا در آستانه از سرگیری روند پیروزی خود پس از یک مکث کوتاه است.
DXY بالاتر از 106 باز شده است و انتظار می رود حداقل در هفته به بالاترین حد خود برسد، احتمالا بالای 106.60. اگر DXY بتواند به یک بسته روزانه بالاتر از آن سطح دست یابد، سطح مهمی که باید در صعود به آن رسید، 107.19 است. اگر این اتفاق بیفتد، سطح بعدی برای تماشا 109.30 است.
در جهت نزولی، مقاومت اخیر در 105.88 پشتیبانی قابل توجهی برای هیچ نزولی ارائه نکرد. در عوض، به دنبال 105.12 باشید تا DXY را بالای 105.00 نگه دارید. اگر این امر برقرار نباشد، 104.33 یک سطح حیاتی برای نظارت بر افزایش قدرت دلار آمریکا خواهد بود و میانگین متحرک ساده 55 روزه (SMA) به عنوان سطح حمایت عمل می کند.