بیت‌کوین ۳۵ درصد زیر رکورد تاریخی؛ سه سناریوی پیش‌رو

ما را در گوگل پیدا کنید برای دسترسی سریع‌تر، وب‌سایت تجارت‌آفرین را در گوگل دنبال کنید
جستجو در گوگل ←

خلاصه خبر

  • بیت‌کوین حدود ۸۰,۸۰۰ دلار است و بعد از دو هفته اصلاح، این هفته افت ملایمی داشته است.
  • طبق SoSoValue، ای‌تی‌اف‌های اسپات تا پنجشنبه ۴۴۲.۶۷ میلیون دلار ورودی خالص ثبت کردند و ممکن است رشته دو هفته خروج سرمایه را بشکنند.
  • اوایل هفته ورودی‌ها به ۱ میلیارد دلار رسید، اما تنها پنجشنبه بیش از ۶۰۰ میلیون دلار خارج شد؛ الگوی ورود و خروج ادامه دارد.
  • نهاد ناظر مالی سوئیس (FINMA) صندوق BBIT را تایید کرد؛ اولین ای‌تی‌اف سوئیس با سرمایه‌گذاری مستقیم در بیت‌کوین و تنها ای‌تی‌اف اسپات بیت‌کوین اروپا که از نوامبر در بورس SIX شروع به معامله می‌کند.
  • نفت WTI این هفته بالای ۱۰۰ دلار رفت و درگیری عربستان و حوثی‌ها و تهدیدهای سپاه، ریسک ژئوپلیتیکی و انتظارات تورمی را بالا نگه داشته است.
  • سایمون پیتر ماسابنی از XS.com می‌گوید رونق هوش مصنوعی نقدینگی را از بازار اوراق و رمزارزها می‌گیرد و انتظار دارد بیت‌کوین در روزهای آینده خنثی بماند و احتمال شکست ۸۰ هزار دلار هست.
  • بیت‌کوین حدود ۳۵ درصد زیر رکورد تاریخی ۱۲۶,۱۹۹ دلار است.
  • حمایت‌ها: ۷۸,۶۶۱، ۷۷,۵۲۸ و ۷۶,۱۸۵ دلار؛ مقاومت‌ها: ۸۵,۰۰۰، ۸۷,۸۲۳ و ۸۹,۵۷۰ دلار.

بیت‌کوین زیر فشار نفت و هوش مصنوعی؛ سطح ۸۰ هزار دلار در خطر است

بیت‌کوین این هفته هم حال خوبی نداشت و حوالی ۸۰,۸۰۰ دلار معامله می‌شود. افت ملایم است، اما نشانه‌های جان گرفتن خریداران نهادی هم دیده می‌شود. برای خبرهای بیشتر، اخبار ارز دیجیتال را دنبال کنید.

طبق آمار SoSoValue، ای‌تی‌اف‌های اسپات بیت‌کوین تا پنجشنبه ۴۴۲.۶۷ میلیون دلار ورودی خالص داشتند و در مسیر شکستن رشته دو هفته خروج سرمایه‌اند. اما الگوی ورود و خروج هنوز ادامه دارد: اوایل هفته حدود ۱ میلیارد دلار وارد شد و فقط پنجشنبه بیش از ۶۰۰ میلیون دلار بیرون رفت. خبر خوب از سوئیس آمد؛ FINMA صندوق BBIT را تایید کرد که اولین ای‌تی‌اف سوئیس با سرمایه‌گذاری مستقیم در بیت‌کوین و تنها ای‌تی‌اف اسپات بیت‌کوین اروپاست و از نوامبر در بورس SIX شروع به کار می‌کند.

از آن طرف، قیمت نفت جلوی بازگشت را گرفته است. WTI این هفته بالای ۱۰۰ دلار رفت، چون درگیری عربستان با حوثی‌ها شدت گرفته و حوثی‌ها فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های انرژی عربستان را زده‌اند. سپاه ایران هم هشدار داده حمله دوباره آمریکا می‌تواند به حمله به کشورهای همسایه و پایگاه‌های آمریکا منجر شود و گزارشی هم از طرح کارزار نظامی آمریکا و اسرائیل بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای خبر می‌دهد. نتیجه، ریسک ژئوپلیتیکی بالا و نگرانی تورمی است که اشتهای ریسک را کم می‌کند.

سایمون پیتر ماسابنی از XS.com به FXStreet گفته رونق هوش مصنوعی دارد نقدینگی را از بازارهای دیگر از جمله اوراق و رمزارزها می‌کشد. سهام به رکورد می‌رسد ولی بیت‌کوین عقب مانده است. نگرانی‌ها بعد از هشدار آروند کریشنا، مدیرعامل آی‌بی‌ام، بالا گرفت که گفت مشتریان شک دارند این سرمایه‌گذاری‌های عظیم بازدهی واقعی بیاورد. به گفته او اگر شرکت‌های بزرگ فناوری نتایج قوی بدهند، نقدینگی از رمزارزها دور می‌ماند. اگر نگرانی تشدید شود و اصلاح سهام کنترل‌شده بماند، ممکن است بخشی از سرمایه به بیت‌کوین بیاید که حدود ۳۵ درصد زیر رکورد تاریخی است. در بدترین سناریو، ترکیب ترکیدن حباب هوش مصنوعی و شوک نفتی می‌تواند سهام و رمزارزها را با هم پایین بکشد. ماسابنی در روزهای آینده انتظار بازار خنثی و احتمال شکست ۸۰ هزار دلار را دارد.

از نظر تکنیکال، در نمودار هفتگی بیت‌کوین اگر اصلاح ادامه پیدا کند، می‌تواند به سطح ۶۱.۸ درصد فیبوناچی در ۷۸,۶۶۱ دلار برسد که با میانگین ۵۰ هفته‌ای در ۷۶,۱۲۶ دلار هم‌پوشانی دارد. RSI هفتگی حوالی ۵۶ به سمت ۵۰ می‌رود و هیستوگرام مکدی مثبت اما ضعیف می‌شود. در صورت بازگشت، هدف‌ها ۸۷,۸۲۳ و بعد میانگین ۱۰۰ هفته‌ای در ۸۹,۵۷۰ دلار است. در نمودار روزانه، قیمت بالای میانگین‌های نمایی ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ روزه در ۸۰,۸۷۷، ۷۷,۵۲۸ و ۷۶,۱۸۵ دلار است، ولی RSI حوالی ۴۷ و مکدی منفی نشان می‌دهد شتاب ضعیف است. مقاومت اول ۸۵,۰۰۰ دلار است.

برای دنبال کردن لحظه‌ای قیمت، چارت زنده بیت‌کوین را باز کنید و برای دید کلی‌تر، چارت‌ها و تحلیل زنده هوش مصنوعی ارزهای دیجیتال را ببینید.

بروکرهای پیشنهادی

بروکر آلپاری

آلپاری

(با سابقه ترین بروکر در ایران) ثبت نام سریع
بروکر GTCFX

GTCFX

(بروکر معتبر بین المللی) ثبت نام سریع

دیدگاهتان را بنویسید