اخبار فارکس

آنچه باید در روز دوشنبه ۲۷ بهمن (۱۶ فوریه) بدانید؛ بازارها در انتظار داده‌های مهم هفته

خلاصه خبر

  • جفت‌ارزهای اصلی هفته را در محدوده‌های آشنا آغاز کردند
  • بازارهای سهام و اوراق آمریکا به مناسبت روز رئیس‌جمهور تعطیل هستند
  • دلار آمریکا پس از انتشار تورم ضعیف‌تر، در محدوده ۹۷ واحدی نوسان می‌کند
  • یورو/دلار بالای 1.1850 در فاز تثبیت قرار دارد
  • ین ژاپن پس از افت هفته گذشته کمی تضعیف شد
  • طلا با وجود رشد قوی جمعه، دوباره زیر ۵۰۰۰ دلار معامله می‌شود

آنچه باید در روز دوشنبه ۲۷ بهمن بدانید

بازارهای مالی جهانی هفته جدید را با احتیاط آغاز کرده‌اند و جفت‌ارزهای اصلی در محدوده‌های آشنا در حال نوسان هستند؛ چراکه معامله‌گران در آستانه رویدادهای مهم اقتصادی و داده‌های کلیدی این هفته، ترجیح داده‌اند در حاشیه بمانند. در تقویم اقتصادی اروپا، داده‌های تولید صنعتی ماه دسامبر امروز منتشر می‌شود و بازارهای سهام و اوراق قرضه آمریکا نیز به مناسبت تعطیلات روز رئیس‌جمهور بسته هستند.

شاخص دلار آمریکا هفته گذشته را در محدوده منفی به پایان رساند؛ چراکه داده‌های تورمی ضعیف‌تر از انتظار، اجازه تقویت دلار را نداد. طبق گزارش اداره آمار کار آمریکا، شاخص قیمت مصرف‌کننده در ماه ژانویه به صورت سالانه ۲.۴ درصد افزایش یافت، در حالی که این رقم در ماه دسامبر ۲.۷ درصد بود و پایین‌تر از پیش‌بینی بازار (۲.۵ درصد) قرار گرفت. در معاملات صبح دوشنبه اروپا، شاخص دلار در حوالی سطح ۹۷ واحد به صورت خنثی نوسان می‌کند.

در حوزه ژئوپلیتیک، شبکه CBS News به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرده از حملات احتمالی اسرائیل علیه برنامه موشکی بالستیک ایران حمایت خواهد کرد. با این حال، این خبر تاکنون واکنش محسوسی در بازارها ایجاد نکرده و نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت در حوالی ۶۲.۸۰ دلار بدون تغییر محسوس معامله می‌شود.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

در بازار ارز، جفت‌ارز یورو/دلار پس از پایان هفته گذشته با رشد جزئی، همچنان در فاز تثبیت قرار دارد و بالای سطح 1.1850 نوسان می‌کند. قرار است یکی از سیاست‌گذاران بانک مرکزی اروپا، یوآخیم ناگل، امروز سخنرانی داشته باشد.

در آسیا، داده‌های اقتصادی ژاپن نشان داد تولید ناخالص داخلی این کشور در سه‌ماهه چهارم تنها ۰.۲ درصد رشد سالانه داشته است؛ رقمی که اگرچه بهتر از انقباض ۲.۶ درصدی فصل قبل است، اما به‌مراتب ضعیف‌تر از انتظار بازار برای رشد ۱.۶ درصدی بود. جفت‌ارز دلار/ین که هفته گذشته نزدیک به ۳ درصد افت کرده بود، امروز با اصلاح صعودی به حوالی 153.30 رسیده و حدود ۰.۴ درصد رشد کرده است.

دلار استرالیا در برابر دلار آمریکا در محدوده‌ای خنثی و زیر 0.7100 معامله می‌شود. بازارها در انتظار انتشار صورت‌جلسه نشست سیاست‌گذاری بانک مرکزی استرالیا در بامداد سه‌شنبه هستند؛ نشستی که در آن نرخ بهره ۲۵ واحد پایه افزایش یافت و به ۳.۸۵ درصد رسید.

در بازار طلا، این فلز گران‌بها روز جمعه رشد قابل‌توجهی را تجربه کرد و هفته را در محدوده مثبت به پایان رساند، اما در معاملات صبح دوشنبه اروپا موفق به جذب خریداران جدید نشده و دوباره زیر سطح ۵۰۰۰ دلار معامله می‌شود.

در بریتانیا، قرار است اداره آمار ملی این کشور روز سه‌شنبه داده‌های اشتغال را منتشر کند. جفت‌ارز پوند/دلار در حال حاضر آرام و کمی پایین‌تر از سطح 1.3650 معامله می‌شود.

همچنین، اداره آمار کانادا روز سه‌شنبه آمار تورم ماه ژانویه را منتشر خواهد کرد. جفت‌ارز دلار آمریکا/دلار کانادا پس از افت ملایم در پایان هفته گذشته، در معاملات صبح دوشنبه در حوالی سطح 1.3600 بدون نوسان قابل‌توجه باقی مانده است.

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی از این لینک استفاده نمایید: چارت بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

بروکر اوتت مارکتس

اوتت مارکتس

(شرکت در قرعه کشی رالی استاک) ثبت نام سریع
بروکر آمارکتس

آمارکتس

(طرح های ویژه برای ایرانیان) ثبت نام سریع
بروکر GTCFX

GTCFX

(بروکر باسابقه بین المللی) ثبت نام سریع

کانال تلگرام تجارت آفرین

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *