اخبار فارکس

افت ین پس از تصمیم بانک مرکزی ژاپن برای حفظ نرخ بهره بدون تغییر

خلاصه خبر:

  • بانک مرکزی ژاپن نرخ بهره را بدون تغییر در سطح ۰.۵٪ حفظ کرد.
  • ین ژاپن پس از این تصمیم به پایین‌ترین سطح ۸.۵ ماه گذشته در برابر دلار سقوط کرد.
  • دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ در دیدار خود درباره کاهش تعرفه‌ها و ازسرگیری خرید سویا از آمریکا توافق کردند.
  • اظهارات محتاطانه رئیس بانک مرکزی ژاپن فشار مضاعفی بر ین وارد کرد.
  • فدرال رزرو نیز نرخ بهره را ۰.۲۵٪ کاهش داد اما درباره کاهش مجدد در دسامبر ابراز تردید کرد.

افت ین پس از تصمیم بانک مرکزی ژاپن برای حفظ نرخ بهره بدون تغییر

در روز پنجشنبه، پس از آن‌که بانک مرکزی ژاپن (BOJ) نرخ بهره را بدون تغییر در سطح ۰.۵ درصد نگه داشت، ارزش ین ژاپن کاهش یافت. در همین حال، سایر ارزهای اصلی در محدوده‌های محدود نوسان داشتند، زیرا سرمایه‌گذاران به ارزیابی توافق تجاری میان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین پرداختند.

ترامپ اعلام کرد که در ازای ازسرگیری خرید سویا از آمریکا توسط پکن، کاهش تعرفه‌ها و تداوم صادرات عناصر کمیاب از چین به آمریکا، توافقی صورت گرفته است؛ اما جزئیات این توافق هنوز نامشخص است.

بانک مرکزی ژاپن در پایان نشست دو روزه خود اعلام کرد که نرخ بهره را بدون تغییر نگه می‌دارد و در صورت تحقق پیش‌بینی‌های اقتصادی خود، روند تدریجی افزایش نرخ‌ها را ادامه خواهد داد. با این حال، تنها دو سیاست‌گذار از میان اعضا مجدداً خواهان افزایش نرخ شدند که همانند نشست سپتامبر بود و این مسئله نشان‌دهنده‌ی احتیاط بالای BOJ در مسیر عادی‌سازی سیاست پولی است.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

در کنفرانس خبری پس از نشست، رئیس بانک مرکزی ژاپن کازوئو اوئدا نیز اشاره‌ای دقیق به زمان احتمالی افزایش بعدی نرخ‌ها نکرد. این ابهام باعث شد ین به پایین‌ترین سطح ۸.۵ ماهه در برابر دلار (۱۵۳.۵۲) سقوط کند. همچنین ین در برابر یورو به پایین‌ترین سطح تاریخی خود یعنی ۱۷۸.۳۹ رسید، در حالی که پوند انگلیس با رشد ۰.۵٪ به ۲۰۲.۴۵ ین افزایش یافت.

به گفته تحلیلگر بانک سنگاپور، «بازار انتظار افزایش نرخ نداشت، اما از اینکه تعداد مخالفان سیاست فعلی تنها دو نفر باقی ماندند، ناامید شد. تفاوت میان رویکرد محتاط BOJ در افزایش نرخ‌ها و رویکرد محتاط فدرال رزرو در کاهش نرخ‌ها آشکار است.»

در بازارهای جهانی، سهام نوسان داشتند و بازار ارز و اوراق نسبتاً آرام بودند، زیرا جزئیات توافق ترامپ و شی به تدریج از دیدار در کره جنوبی منتشر می‌شد. کارشناسان می‌گویند با وجود فضای مثبت اولیه، هنوز تردیدهایی درباره پایداری این توافق وجود دارد.

در بازار ارز، شاخص دلار آمریکا در نزدیکی سطح ۹۹.۱۰ قرار گرفت، در حالی که یورو با رشد ۰.۱۶٪ در سطح ۱.۱۶۲۰ دلار معامله شد و پوند نیز نزدیک به پایین‌ترین سطح ۵.۵ ماه گذشته در ۱.۳۲۰۸ دلار باقی ماند.

فدرال رزرو روز چهارشنبه نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد کاهش داد و اعلام کرد که از اول دسامبر برنامه کاهش ترازنامه خود را متوقف خواهد کرد. رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، هشدار داد که به دلیل تعطیلی دولت و کمبود داده‌های اقتصادی، تصمیم‌گیری درباره کاهش مجدد نرخ در دسامبر با احتیاط انجام خواهد شد.

در نتیجه، احتمال کاهش دوباره نرخ بهره در دسامبر به حدود ۶۸٪ کاهش یافته است. در همین حال، دلار استرالیا با رشد ۰.۱۱٪ به ۰.۶۵۸۲ دلار و دلار نیوزیلند با افزایش ۰.۱۷٪ به ۰.۵۷۷۴ دلار رسید.

برای دسترسی به چارت زنده دلار به ین ژاپن از این لینک استفاده نمایید: چارت دلار به ین ژاپن

بروکرهای پیشنهادی

بروکر اوتت مارکتس

اوتت مارکتس

(شرکت در قرعه کشی رالی استاک) ثبت نام سریع
بروکر آمارکتس

آمارکتس

(طرح های ویژه برای ایرانیان) ثبت نام سریع
بروکر آلپاری

آلپاری

(بهترین بروکر از لحاظ سابقه) ثبت نام سریع

کانال تلگرام تجارت آفرین

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *