اخبار فارکس

رکوردشکنی بازارهای جهانی در آستانه نشست فدرال رزرو

نکات مهم خبر:

  • وال‌استریت، شاخص تایوان و نیکی ژاپن به رکوردهای جدید تاریخی دست یافتند.
  • بازارها کاهش نرخ بهره در نشست هفته آینده فدرال رزرو (16-17 سپتامبر) را قطعی می‌دانند.
  • احتمال کاهش 0.50 درصدی نرخ بهره در این نشست 7% برآورد شده است.
  • ضعف بازار کار آمریکا سیاست‌های انبساطی را اجتناب‌ناپذیر کرده است.
  • تورم چسبنده همچنان ریسک اصلی مسیر کاهش نرخ بهره است؛ امروز داده PPI و فردا داده CPI منتشر می‌شوند.
  • بازارها تا پایان سال جاری میلادی 66 واحد پایه کاهش نرخ بهره را قیمت‌گذاری کرده‌اند.
  • تنش‌های ژئوپلیتیکی: لهستان برای نخستین بار پهپادهای روسی را در حین حمله به اوکراین سرنگون کرد.
  • بحران سیاسی در فرانسه: مکرون، سباستین لکورنو (39 ساله) را به عنوان پنجمین نخست‌وزیر خود در کمتر از دو سال منصوب کرد.
  • نشست دو روزه بانک مرکزی اروپا امروز آغاز می‌شود؛ انتظار می‌رود نرخ بهره بدون تغییر باقی بماند.

رکوردشکنی بازارهای جهانی در آستانه نشست فدرال رزرو

بازارهای جهانی سهام در آستانه نشست مهم فدرال رزرو در هفته آینده به رکوردهای جدیدی دست یافته‌اند. شاخص‌های وال‌استریت با ثبت رکوردهای تازه بسته شدند، بورس تایوان به اوج تاریخی رسید و شاخص نیکی ژاپن نیز بار دیگر به سطوح بی‌سابقه نزدیک شد.

سرمایه‌گذاران تقریباً مطمئن هستند که فدرال رزرو در نشست 16-17 سپتامبر نرخ بهره را کاهش خواهد داد. با این حال، مسیر کاهش نرخ بهره به دلیل تورم بالاتر از هدف همچنان مبهم است. امروز داده شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) و فردا داده شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) منتشر خواهد شد که جهت‌گیری بعدی فدرال رزرو را تعیین می‌کند. برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که انتشار داده‌های داغ تورمی می‌تواند نگرانی‌ها درباره رکود تورمی (Stagflation) را دوباره زنده کند.

بازارها در حال حاضر 66 واحد پایه کاهش نرخ بهره تا پایان سال را پیش‌بینی کرده‌اند و تنها 7% احتمال کاهش 0.50 درصدی در نشست هفته آینده وجود دارد. ضعف آشکار بازار کار آمریکا از دید بسیاری، سیاست‌های انبساطی بانک مرکزی را اجتناب‌ناپذیر کرده است.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

در اروپا، توجه به تحولات سیاسی و ژئوپلیتیکی جلب شده است. لهستان به عنوان عضو ناتو برای نخستین بار اعلام کرد که پهپادهای روسی را که وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، ساقط کرده است. در فرانسه نیز بحران سیاسی ادامه دارد و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور، سباستین لکورنو 39 ساله را به عنوان پنجمین نخست‌وزیر خود طی کمتر از دو سال منصوب کرده است؛ اقدامی که با توجه به نارضایتی عمومی، آینده سیاسی هر دو را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

در سوی دیگر، نشست دو روزه بانک مرکزی اروپا (ECB) آغاز شده است. برخلاف ماه گذشته که دیدگاه‌ها درباره کاهش نرخ بهره متفاوت بود، این بار تقریباً همه اقتصاددانان انتظار دارند نرخ‌ها بدون تغییر باقی بماند؛ چرا که نرخ بیکاری در سطحی بی‌سابقه پایین است و تورم نزدیک به هدف قرار دارد.

رویدادهای کلیدی چهارشنبه:

  • داده PPI آمریکا (ماه اوت)
  • تولید ناخالص داخلی ماهانه سوئد (ژوئیه)
  • شاخص قیمت مصرف‌کننده نروژ و دانمارک (اوت)
  • تولیدات صنعتی ایتالیا، اسپانیا و یونان (ژوئیه)

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی از این لینک استفاده نمایید: چارت های بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

اوتت
اوتت مارکتس
(شرکت در قرعه کشی رالی استاک)
ثبت نام سریع
آلپاری
آلپاری
(بهترین بروکر از لحاظ سابقه)
ثبت نام سریع

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *