اخبار فارکس

قدرت‌گیری دلار آمریکا پس از انتشار صورتجلسه فدرال رزرو؛ نگاه‌ها به گزارش اشتغال سپتامبر

خلاصه خبر

  • دلار آمریکا در میانه هفته تقویت شد؛ صورتجلسه فدرال رزرو احتمال ثبات نرخ بهره در دسامبر را افزایش داد.
  • شاخص دلار (DXY) به بیش از 100.30 رسیده و در بالاترین سطح دو هفته‌ای باقی مانده است.
  • تمرکز بازار بر گزارش اشتغال سپتامبر (NFP) و نرخ بیکاری است که امروز منتشر می‌شود.
  • سهام آمریکا در معاملات اروپا رشد چشمگیری دارد؛ گزارش عالی درآمد انویدیا باعث جهش نزدک شد.
  • زوج‌های اصلی ارز:
    • EUR/USD نزدیک 1.1500 و پنجمین روز منفی
    • GBP/USD زیر 1.3100 و بدون توان بازگشت
    • USD/JPY بالاتر از 157.50؛ بالاترین سطح از ژانویه
  • طلا پس از صعود به 4100 دلار، بخش عمده سود خود را از دست داد و اکنون کمی بالاتر از 4050 دلار معامله می‌شود.

اخبار فارکس

دلار آمریکا (USD) در معاملات روز چهارشنبه نسبت به رقبای خود عملکرد بهتری داشت؛ زیرا انتشار صورتجلسه سیاست‌گذاری ماه اکتبر فدرال رزرو انتظارات بازار برای عدم تغییر نرخ بهره در نشست دسامبر را تقویت کرد.
فدرال رزرو در این صورتجلسه اعلام کرد بسیاری از سیاست‌گذاران معتقدند با توجه به شرایط فعلی، مناسب است که نرخ‌ها تا پایان سال بدون تغییر باقی بماند. همچنین در این گزارش آمده است که «اکثر اعضا تأکید کردند که کاهش بیشتر نرخ بهره می‌تواند خطر تثبیت تورم بالا را افزایش دهد یا به‌عنوان نشانه‌ای از کاهش تعهد به هدف تورمی ۲ درصدی تفسیر شود.»

در پی این موضع نسبتاً متمایل به انقباض، شاخص دلار آمریکا (DXY) در اواخر جلسه معاملاتی آمریکا تقویت شد و به بالاتر از 100.00 رسید. امروز (پنجشنبه) نیز DXY همچنان در محدوده 100.30 با کمی قدرت معامله می‌شود.

در همین حال، معاملات آتی شاخص‌های سهام آمریکا در اروپا جهش قدرتمندی را نشان می‌دهند. این حرکت مثبت تحت تأثیر گزارش درآمد فراتر از انتظار انویدیا در سه‌ماهه سوم و چشم‌انداز فروش قوی برای سه‌ماهه چهارم است.
در زمان انتشار این خبر، فیوچرز نزدک (Nasdaq Futures) حدود ۲ درصد رشد روزانه را ثبت کردند.

برای خواندن تمام اخبار فارکس امروز می‌توانید از این لینک استفاده نمایید: اخبار فارکس

تحرکات اصلی در بازار فارکس

EUR/USD روز چهارشنبه نزدیک به 0.4% افت کرد و چهارمین روز منفی را پشت سر گذاشت. این جفت امروز نیز به روند نزولی ادامه داده و به سمت 1.1500 حرکت دارد.

GBP/USD سقوط شدیدی داشت و برای نخستین بار پس از اوایل نوامبر زیر 1.3100 بسته شد. تلاش برای بازگشت در معاملات امروز بسیار محدود است و قیمت کمی بالاتر از 1.3050 نوسان می‌کند.

USD/JPY نیز روند صعودی قوی خود را ادامه می‌دهد و امروز در بالاترین سطح خود از اواسط ژانویه بالای 157.50 معامله می‌شود.
وزیر ارشد کابینه ژاپن، مینورو کیهارا، اعلام کرد دولت با «حس فوریت بالا» تحرکات بازار ارز را دنبال می‌کند.

پس از آنکه طلا صبح چهارشنبه تا سطح 4100 دلار رشد کرد، در ادامه معاملات تغییر مسیر داد و بخش زیادی از رشد خود را از دست داد.
در صبح امروز (پنجشنبه)، جفت XAU/USD کمی پایین‌تر آمده و نزدیک 4050 دلار معامله می‌شود.

برای دسترسی به چارت زنده بازارهای مالی از این لینک استفاده نمایید: چارت بازارهای مالی

بروکرهای پیشنهادی

بروکر اوتت مارکتس

اوتت مارکتس

(شرکت در قرعه کشی رالی استاک) ثبت نام سریع
بروکر آمارکتس

آمارکتس

(طرح های ویژه برای ایرانیان) ثبت نام سریع
بروکر آلپاری

آلپاری

(بهترین بروکر از لحاظ سابقه) ثبت نام سریع

کانال تلگرام تجارت آفرین

تیم خبری

تیم خبر تجارت آفرین بصورت شبانه روز در تلاش است تا آخرین اخبار اقتصادی مرتبط با بازار فارکس، اونس طلا و بازارهای مالی را از سایت ها و منابع معتبر بین المللی دریافت کند و به سرعت آنها را در اختیار معامله گران، سرمایه گذاران و علاقمندان به بازارهای مالی در ایران قرار دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *