اخبار فارکس
گزارش امروز دلار – دلار آمریکا در حال حاضر در حال گذراندن یک مرحله تثبیت است


دلار آمریکا (USD) در حال حاضر در حال گذراندن یک مرحله تثبیت است که به دنبال افزایش نوسانات در اوایل این هفته روی می دهد. معامله گران با نزدیک شدن به اولین نشست آتی فدرال رزرو آمریکا که برای پایان ژانویه برنامه ریزی شده است، خود را در وضعیت نامطمئنی می بینند. اگرچه بدیهی است که هیچ کاهش نرخی رخ نخواهد داد، با این حال معامله گران ترجیح داده اند انتظارات خود برای کاهش نرخ را تا ماه مه به تعویق بیاندازند و از ماه مارس کمی فاصله بگیرند.
در تقویم اقتصادی، شاخص احساسات مصرف کننده دانشگاه میشیگان برای ژانویه و انتظارات تورمی بسیار مهم هستند. شاخص های ملایم مانند شاخص تولید نیویورک و گزارش تولید فیلادلفیا ضعیف بوده اند. اگر گزارش احساسات میشیگان نیز کاهش یابد، معامله گران ممکن است مجدد انتظار کاهش اولیه نرخ بهره از سوی فدرال رزرو را زودتر از ماه مه داشته باشند.
شاخص دلار آمریکا (DXY) در حال حاضر خود را در موقعیت چالش برانگیزی در نمودارها می بیند و بین سیگنال های متناقض حرکت می کند. علیرغم حرکتهای به ظاهر صعودی در اوایل هفته، دلار آمریکا برای صعود قابل توجه در نمودار DXY تلاش کرد. این تردید به دلیل تعدیل انتظارات معامله گران برای کاهش اولیه نرخ توسط فدرال رزرو و تغییر آن از مارس به ژوئن است. در حالی که این تعدیل مستلزم افزایش ارزش دلار آمریکا است، ممکن است برای رهایی از محدودیت های تحمیل شده توسط میانگین متحرک 55 روزه و میانگین متحرک 200 روزه (SMA) که به ترتیب نزدیک به 103.33 و 103.46 قرار دارند، کافی نباشد.
در این جمعه، DXY دقیقاً بین این دو میانگین متحرک معامله می شود. اگر DXY بتواند از این ناحیه عبور کند و موج افزایش یابد، توجه باید به سمت 104.44 به عنوان سطح مقاومت اولیه در صعودی که توسط SMA 100 روزه نشان داده می شود، معطوف شود. اگر این مانع برطرف شود، ممکن است هیچ مانع قابل توجهی برای جلوگیری از رسیدن DXY به 105.88 یا 107.20، اوج مشاهده شده در سپتامبر، وجود نداشته باشد.
با این حال، خطر احتمالی سناریوی تله گاو همچنان وجود دارد. این ممکن است در صورتی اتفاق بیفتد که گاوهای دلار آمریکا، که توسط شکست DXY به بالای SMA 55 روزه و 200 روزه در معاملات اوایل روز چهارشنبه جذب شده اند، خود را در دام بیابند زیرا روند قیمت کاهش قابل توجهی را تجربه می کند. در چنین سناریویی، خریداران دلار آمریکا ممکن است مجبور شوند موقعیت های خود را با ضرر بفروشند. این می تواند منجر به نزول DXY برای اولین بار به 102.60، در خط روند صعودی از سپتامبر، و به طور بالقوه کاهش بیشتر به 102.00 پس از شکستن این خط روند شود.