10 اشتباه در تجارت آفرینی که باید از آنها دوری کنید

10 اشتباه در تجارت آفرینی که باید از آنها دوری کنید

همۀ تجارت آفرینان اشتباه میکنند. هیچ کسی کامل نیست، فقط صاحبان تجارت ها به طور مستمر در آبهای ناشناخته قایقرانی میکنند و تجربه کسب میکنند.

اگرچه دوری کردن از همۀ اشتباهات امری غیر ممکن است ولی میتوان از تکرار اشتباهات جلوگیری کرد. در اینجا به 10 مورد از اشتباهاتی که تجارت آفرینان میبایست از آنها دوری کنند اشاره میکنیم.

 

1. صرفه جویی کردن وقتی که صحبت از مارکتینگ میشود

ممکن است که شما بهترین محصولات و خدمات بازار را ارائه دهید امّا اگر کسی آنها را نبیند چگونه میتوانید دوام بیاورید و رشد کنید؟ امروزۀ همۀ افراد به یکدیگر متصل هستند – بنابراین حضور قدرتمند در دنیای مجازی یکی از کلیدهای اصلی برای رشد پایدار به حساب میرود. فراموش نکنید که برای پول در آوردن باید پول خرج کنید. به جای بی توجهی به سئوی سایتتان به دنبال کسانی بگردید که این کار را به نحو احسنت برای شما انجام دهند و باعث رشد شما شوند.

 

2. پرداخت حقوق بسیار بالا از ابتدای کار

شما باید تمرکز زیادی بر روی کاهش مخارج شخصی و کم هزینه نگه داشتن تجارتتان در مراحل اولیۀ شکل گیری آن کنید. خیلی از استارت آپ ها ممکن است که از ابتدا با یک سرمایه گذاری مناسب شروع به کار کرده باشند و بنابراین توجهی به روزهای سختی که ممکن است با کمبود پول مواجه شوند نداشته باشند. سرمایه گذارانِ امروزی ترجیح میدهند که از ابتدا جلوی ضررها را بگیرند به جای اینکه پولشان را برروی قایق در حال غرق شدن سرمایه گذاری کنند.

بنابراین اگر به دنبال جذب سرمایه گذار هستید و  قصد دارید نظر آنها را جلب کنید هزینه های خود را تا حد امکان پائین نگه دارید . یا اگر میخواهید که کارمندانی با حقوق بالا استخدام کنید یک سقفی را در نظر بگیرید که بتوانید در طولانی مدت دوام بیاورید.

 

3. نداشتن برنامۀ مالی مستحکم و قابل اتکاء

هر تجارتی برای دوام آوردن نیاز به درآمد زا بودن دارد. هزاران هزار تجارت با وجود داشتن ایده های خوب تنها به خاطر ناکافی بودن درآمدشان شکست خورده اند. شما باید پول بسازید تا درهای تجارتتان باز بماند. اگر بتوانید از همان روز اول برنامۀ مالی دقیقی داشته باشید و آن را اجرا کنید شانس زیادی برای دوام آوردن خواهید داشت.

 

4. انتخاب شریک یا شرکای اشتباه

رابطۀ شراکت همانند ازدواج میماند. باید شما در یک مسیر باشید و خصوصیات رفتاری یکدیگر را تکمیل کنید. باید آماده باشید که در زمانهای سختی شانه به شانه کار کنید. احتمالاً شما از آن دسته افرادی نیستید که بلافاصله بعد از آشنا شدن با کسی خود را بر سر سفرۀ عقد میبینید. درست است؟ باید مطمئن شوید که شریکتان راهی که میخواهید در پیش بگیرید را بدون در نظر گرفتن دست اندازها و سختی های آن با شما طی میکند.

 

5. سعی برای انجام همۀ کارها و واگذار نکردن آنها به دیگران

یکی از بزرگترین اشتباهات برخی از تجارت آفرینان این است که فکر میکنند به تنهایی میتوانند همۀ کارها را انجام دهند. این به خاطر اعتماد بنفس بالای آنها نیست بلکه به خاطر نبود اعتماد در آنهاست. شاید شما فکر کنید که کسی نمیتواند به اندازۀ خودتان متعهد به کار باشد. این رویکرد باعث افزایش مسئولیت ها و سنگینی آنها برروی شانه هایتان میشود. از اینکه به طور کامل به اعضای تیمتان اعتماد کنید ترس نداشته باشید. یاد بگیرید که کارها را واگذار کنید و اجازه دهید آنها کاری را که برایش استخدام شده اند را خودشان انجام دهند.

 

6. نداشتن تمرکز کافی برروی مشتریان

ممکن است که فکر کنید میدانید مشتریانتان چه چیزهایی میخواهند. ولی هرگز نمیتوانید 100% از این موضوع مطمئن شوید مگر اینکه از خودشان سئوال کنید. نادیده گرفتن مشتریان سریع ترین راه برای از حرکت افتادن و توقف رشدِ کسب و کار شماست. با آنها از طریق تماسهای رو در رو و آمارگیری های آنلاین ارتباط برقرار کنید. از آنها بپرسید که چه چیزی دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند. اگر به جای شما بودند چه چیزهایی را تغییر میدانند؟ بهترین بازخورد همیشه از کسانی می آید که در عمل از محصولات و خدمات شما استفاده میکنند.

 

7. خرج نکردن برای آگاهی از قوانین و مقررات

گاهی اوقات شما فکر میکنید که همه چیز خوب پیش میرود تا اینکه متوجه میشوید با ادارات مختلف قانونگذار به مشکل خورده اید. این نوع مشکلات به راحتی میتوانند یک تجارت را فرو بپاشند.

به محض اینکه صحبت از مشاورۀ حقوقی میشود صرفه جو نشوید. با وجود اینکه در ابتدا این هزینه ها ممکن است به نظر اضافی و غیر ضروری برسند ولی در انتها میتوانند میلیونها پول شما را نجات بدهند. بنابراین از ابتدا تمام جوانب قانونی کارتان را در نظر بگیرید تا مجبور به دادن تاوانهای سنگین نشوید.

 

8. خرج کردن برای چیزهای غیر ضروری

با وجود اینکه داشتن یک دفتر بزرگ در یک جای خیلی خوب شهر میتوانند به کسب و کار شما اعتبار ببخشد امّا آیا واقعاً این هزینه ضروری است؟

پول خود را در قسمتهایی از کسب و کارتان خرج کنید که به رشدتان کمک کند. پول را برای سرمایه گذاری و کسب درآمد در آینده خرج کنید. آیا میخواهید که در محل کارتان میز بیلیارد داشته باشید؟ یک هدف در نظر داشته باشید و برای پاداش یک میز بیلیارد به خود وعده دهید. مخارج اضافی در تجارت همانند بار اضافی در یک قایق تنها باعث غرق شدن آن میشوند.

 

9. منتظر ماندن برای تکمیل شدن همه چیز قبل از شروع کار

تکرار : هیچ چیز و هیچ کس کامل نیست. اگر شما زمان زیادی را برای به تکامل رساندن همه چیز کنید موقعیت را براحتی از دست خواهید داد. هر چه سریعتر شروع کنید، سریعتر به مخاطب و بازار دست پیدا خواهید کرد. گاهی نیز آنقدر زمان برای تکمیل یک پروژه صرف میکنید که در میانِ راه ، خودتان اشتیاقتان را از دست میدهید و کار ناتمام باقی میماند. پس برای شروع وقت تلف نکنید.

 

10. ترس از کمک و نصیحت خواستن

هرگز از درخواست کمک نترسید. مهم نیست که چه نوع مانعی در سر راهتان وجود دارد. احتمال زیادی وجود دارد که تجارت آفرینان دیگر نیز همانند شما قبلاً با همچین مشکلی روبرو شده باشند. اجتماع تجارت آفرینان یک دایرۀ فشرده است. اغلب تجارت آفرینانِ واقعی تمایل زیادی به کمک کردن و نصیحت دادن به یکدیگر دارند. همۀ کاری که شما باید انجام دهید سئوال پرسیدن است. برای این کار در اطراف خود جمعی از تجارت آفرینان را جمع کنید و با آنها همیشه در تعامل باشید.

تجارت آفرین فارکس

دیدگاهتان را بنویسید